Image default
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

„Állítólag tele volt minden vérrel” – Döbbenetes részletek derültek ki a budapesti késelésről, megszólalt a 82 éves bácsi egyik szomszédja

Horrorfilmbe illő jelenetek zajlottak le egy XIII. kerületi társasház negyedik emeleti lakásában. Egy 82 éves idős férfira az otthonában támadt rá egy 35 éves újszászi asszony.

A Tények utánajárt a történteknek és döbbenetes részleteket derítettek ki. Az alsó szomszédok figyeltek fel hangos veszekedésre és a segélykiáltásokra, majd amikor benéztek a levélbedobó-nyíláson, hogy kiderítsék, mi zajlik a zárt ajtó mögött, megdöbbenve tapasztalták, hogy mindent vér borít. A lakók értesítették a házmestert, aki a helyi munkások segítségével törte be az ajtót.

„Odajöttek az ajtóhoz, hogy kinyissák, de nem tudták kinyitni, és az egyik fiatalember segített kifeszíteni az ajtót, és belökte, és állítólag tele volt minden vérrel. Előszoba, konyha, szoba” – számolt be a történtekről az egyik ott lakó idős asszony.

A 82 éves, összeszurkált férfit a szobában találták meg, a nő valószínűleg nyakon és mellkason döfte a késével. Mint kiderült, a hölgy nem volt idegen a nyugdíjas számára, többször is járt hozzá, egy párt alkothattak. Ám a veszekedéseik rendszeresnek bizonyultak, de hogy mi vezetett a majdnem végzetes vitához, nem lehet tudni.

Győrfi Pál, a mentőszolgálat szóvivője elárulta: a férfit életveszélyes sérüléssekkel találtak rá, de sikerült stabilizálni az állapotát, jelenleg egy kórházban ápolják. A nő a szörnyű tett elkövetése után nem menekült el, így a rendőrök még a lakásban elfogták. Úgy tudni, az asszony, aki ellen emberölés kísérlete miatt indult nyomozás, részlegesen beismerte tettét.

A teljes riportot itt tekinthetik meg!

Forrás: Blikk.hu

Fotó: Northfoto

 

 

Hasonló hírek

Romantikus program: erkélyről kezdett el lövöldözni randi közben egy ózdi szerelmespár

Mazsi

Hiába álcázták járőrautónak a csempészautót

Edit

Újabb illegális migránsok

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------