Image default
Egészség - betegség

Állatszőr-allergiás vagyok, mégsem akarok megválni a kedvencemtől – Van megoldás!

Nehéz helyzet, ha imádjuk a kutyánkat, a macskánkat, a tengerimalacunkat vagy az aranyhörcsögünket, csak épp a szőrük okoz nekünk kellemetlen panaszokat.

Akik állatszőr okozta allergiában szenvednek, tudják, hogy mennyire kínzó tud lenni az állatszőr, pontosabban az azon megtalálható nyálból, vizeletből, székletből, illetve faggyúmirigy-váladékból származó anyagok kiváltotta allergia. Van, aki nehezen jut levegőhöz, van, akinek folyik az orra, netán kivörösödik és könnyezik a szeme, köhög és tüsszent, vagy éppen viszket a bőre és csalánkiütéses lesz.

Hiába a jó tanácsok , hogy válasszunk rövidebb szőrű házi kedvencet, hipoallergén kutya vagy macska nincs! Szinte feleslegesnek tűnik a takarítás, az állandó nedves rongyos törölgetés és az állat simogatása utáni kézmosás, mivel az allergének mintegy 80 %-a bekerül a levegőbe, és – különösen a lakásban tartott állatok esetén – magas koncentrációt ér el a levegőben mérhető allergénszint.

Állatszőr-allergiás vagyok, mégsem akarok megválni a kedvencemtől - Van megoldás! 4

Rontja a helyzetet, hogy a levegővel a legkülönfélébb helyekre eljutó allergének „ragadós” természetűek, és a gazdi ruháitól és az ágyneműtől kezdve a függönyökön át a kárpitos bútorokban is felhalmozódhatnak; mégpedig olyan mértékben, hogy az még az állatok eltávolítása után néhány hónappal vagy akár egy évvel később is kimutatható. Az állatok – gazda és állat számára egyaránt stresszel járó – fürdetése sem ideális megoldás, nem beszélve arról, hogy az állatok öregedésével az általuk termelt allergének száma fokozatosan nő.

Állatszőr-allergiás vagyok, mégsem akarok megválni a kedvencemtől - Van megoldás!

Mit tehetnek azok, akik állatszőr-allergiások?

Egyértelmű, hogy hallani sem akarnak arról, hogy megszabaduljanak a kedvenc állatuktól és a lakásból a kertbe vagy udvarra való száműzés sem mindig kivitelezhető.

Hiába allergiás valaki a macska- vagy kutyaszőrre , az esetek jelentős részében megtartja az állatot. Marad tehát a házi kedvenc, és vele együtt marad az arra érzékeny gazdák allergiája is… sőt, a panaszok elviselhetővé tétele érdekében bővül a kör az allergiaellenes gyógyszerekkel, amik a háziállat mellett szintén a gazdi mindennapjainak részévé válnak.

Állatszőr-allergiás vagyok, mégsem akarok megválni a kedvencemtől - Van megoldás! 3

Van azonban ennél jobb megoldás is  !

A PetalCleanseTM termékei olyan törlőkendőre vagy rongyra önthető folyadékok, amikkel az allergizáló szőrű állatok bundáját heti gyakorisággal áttörölve az allergiát kiváltó anyagok „csapdázódnak”. Azaz, az állatok szőrére dörzsölhető, kenhető „allergén-megkötő” megvédi az állatok környezetében élő allergiás gyermekeket és felnőtteket attól, hogy a házi kedvencük szőre által kiváltott panaszoktól szenvedjenek. A macska, a kis rágcsálók (pl. aranyhörcsög, tengerimalac, törpenyúl) és a kalitkában tartott madarak számára a PetalCleanse Cat, míg a kutyák szőrének „allergén-semlegesítő” kezelésére a PetalCleanse Dog szolgál.

Állatszőr-allergiás vagyok, mégsem akarok megválni a kedvencemtől - Van megoldás! 5

A PetAlCleanse jó az allergiás gazdinak, mert…

A PetalCleanse  termékekkel áttörést sikerült elérni a háziállatok okozta allergia tekintetében. Ezek a termékek az állati eredetű allergének töltését ismerve, valamint a pozitív és negatív töltésű anyagok kötődésének elvét kihasználva közömbösítik a házi kedvencek szőrén lévő allergéneket, és meggátolják azt, hogy azok az állatok simogatása során vagy a levegőbe kerülést követően kellemetlen panaszokat okozzanak az allergiás betegeknek.

Tapasztalatok alapján az állatszőr-allergiás betegek 97 %-ánál igazolható a PetalCleanse termékek hatásossága. Továbbá, akár 50 %-kal csökkenthető a beszedett allergiaellenes gyógyszerek mennyisége, ha valaki PetalCleanse-szel kezeli a háziállatát.

A PetalCleanse használata a kontakt allergiás panaszokat (pl. állatok fogdosása kiváltotta bőrviszketés) azonnal mérsékli, míg a levegőbe került allergének okozta tüneteket, a levegő viszonylag magas allergén-telítettsége miatt, mintegy három hetes használatot követően enyhíti.

A PetAlCleanse jó az állatoknak, mert…

Állatszőr-allergiás vagyok, mégsem akarok megválni a kedvencemtől - Van megoldás! 2

Az előírás szerint heti rendszerességgel végzett allergén-közömbösítés esetén egy doboz PetalCleanse Cat vagy Dog egy átlagos méretű állat mintegy három hónapos kezelésére elegendő. A PetalCleanse termékek az állatok fürdetése nélkül, kíméletes módon, „durva” vegyszerek bevetése nélkül működnek, és a használatuk a fiatalabb és idősebb állatok bundáját egyaránt természetes módon ápolja, kondicionálja,- a készítményekben található aminosavaknak, aloe vera gélnek, glicerinnek, rozmaring- és hársfa kivonatnak köszönhetően.

És természetes, hogy ezt a törődést a kedvenceink is megköszönik!

Állatszőr-allergiás vagyok, mégsem akarok megválni a kedvencemtől - Van megoldás! 1

Forrás: Csomor Flórián

Hasonló hírek

Ezt az egészségügy mélyen elhallgatja! A kemoterápia mutáns klónokat eredményez, gyors áttéttel!

Géza

Az ital, ami visszahoz a halálból. Évtizedek óta alkalmazzák, és mindössze 3 perc az elkészítése

Mazsi

Megújulnak az onkológiai központ sugárterápiás berendezései

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------