Hirmagazin.eu
Főoldal » Álláshirdetéseket ad fel a nemzeti adóhivatal
Gazdaság

Álláshirdetéseket ad fel a nemzeti adóhivatal

Bár általánosságban továbbra is él a létszámkorlátozás az adóhivatalnál, bizonyos esetekben új embereket is felvesznek, főként jogászokat, közgazdászokat, vámügyi szakembereket és informatikához értő munkavállalókat keres a szervezet – mondta a Magyar Időknek a hatóság vezetője.

Kép: Hirmagazin.eu

Tállai András a pénteki lapszámban kifejtette: az állomány képzettsége már csak azért is fontos, mert a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) ezermilliárdok megérkezéséről gondoskodik minden évben.

Az öt legnagyobb adótípusból – a társasági és a jövedéki adóból, a járulékokból, a személyi jövedelemadóból és az áfából – idén kilenc hónap alatt több mint 8400 milliárd forint érkezett az államkincstárhoz. Az időszakos összeg tavaly 250 milliárddal volt kisebb, két éve, 2015 első kilenc hónapjához képest pedig több mint hétszázmilliárdos a növekedés.

Kép: Hirmagazin.eu
Keresse a bannert online médiánkon és kattintson! Hirmagazin.eu

A jól képzett új munkavállalóknak a közkasszát megkárosító pénzügyi bűncselekmények felderítésében lehet később szerepük, de közreműködhetnek idővel a nemzetközi nagyvállalatok pénzmozgásainak ellenőrzésében vagy a pénzmosások megakasztásában.

Tállai András kiemelte: néhány éve 23 ezer körül mozgott a szervezet munkavállalóinak létszáma, jelenleg közel 19 ezren dolgoznak a NAV kötelékében. A szervezet egyre több feladatot lát el folyamatosan apadó létszámmal. Ez pedig leginkább úgy lehetséges, hogy mind több területen alkalmazza a hatóság a különféle elektronikus megoldásokat, miközben a munka hatékony megszervezése is a legfontosabb tényezők egyikévé vált.

Forrás: hirado.hu

Hasonló hírek

Ha kap cafeteriát, akkor jobb lesz jövőre

Edit

Munkaviszonnyá minősített katás jogviszony – adók és bírságok

Géza

A veszélyhelyzet idejére bevezetett bértámogatás szabályai

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!