Hirmagazin.eu
Főoldal » Államtitkok Hillary privát e-mailjeiben
Külföld

Államtitkok Hillary privát e-mailjeiben

Államtitkokat is tartalmaznak azok az e-mailek, amelyeket Hillary Clinton küldött, illetve kapott privát címén anélkül, hogy a nemzetbiztonság védte volna a levelező szervert.

Államtitkok Hillary privát e-mailjeiben

Ez nagyon kínos, és különösen rosszkor jött a volt külügyminiszternek, aki a demokrata párt jelöltje szeretne lenni a novemberi elnökválasztáson az Egyesült Államokban.

John Kirby, a washingtoni külügyminisztérium szóvivője pénteken közölte, hogy hét levélváltásról, benne 22 e-mailről, összesen 37 oldalnyi szövegről van szó. Ezeket a titkosszolgálatok kérésére nem hozzák nyilvánosságra, mert „top secret”, vagyis szigorúan titkos minősítésűek. Igaz, elküldésükkor még nem voltak azok.

A bejelentés csupán három nappal előzi meg az iowai jelölőgyűlést, amellyel megkezdődik az előválasztások sorozata.

Republikánus vetélytársai azzal vádolják az egykori first ladyt és szenátort, hogy veszélybe sodorta országa biztonságát. Marco Rubio floridai szenátor úgy fogalmazott, hogy ez elfogadhatatlan, akár azért történt, mert Clinton azt hiszi, hogy a törvény fölött áll, akár azért, mert egyszerűen az okostelefonján akarta olvasgatni az üzeneteket.

Azt maga Hillary Clinton elismerte, hogy hibázott, amikor New York-i otthonából, privát e-mailben levelezett. Ugyanakkor az e-mailek utólagos átminősítését bürokratikus belharcnak nevezték kampánytanácsadói.

Forrás: euronews

Hasonló hírek

Összecsapások Washingtonban: 217 embert vettek őrizetbe

Edit

Ausztráliai muszlim tervezett terrortámadást Melbourne-ben

Géza

Titokzatos mesterlövésztől retteg a líbiai ISIS

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------