Hirmagazin.eu
Főoldal » Allah akbart kiáltoztak a kölni pályaudvaron! Földre teperték a rendőrök a muszlimokat
Külföld

Allah akbart kiáltoztak a kölni pályaudvaron! Földre teperték a rendőrök a muszlimokat

A rendőrség közlése szerint 10 muszlim fiatallal szemben kellett intézkedniük a kölni fő pályaudvaron. A muszlimok központi tanácsa szerint rasszista volt a rendőrségi akció.

A Németországi Muszlimok Központi Tanácsa közleményt adott ki, amelyben arról írnak, hogy szerintük a rendőrök rasszista intézkedéseinek ismét terítékre kellene kerülnie. A muszlimok érdekvédelmi szervezete úgy látja ugyanis, hogy csupán azért bilincseltek meg 10 fiatalembert a kölni főpályaudvaron, mert muszlimok voltak.

A hatóságok elismerték, hogy valóban járőrök intézkedtek tíz, 18-28 év közötti muszlim fiatallal szemben, akik hosszú ruhát és mellényt viseltek. A rendőrség azonban visszautasította, hogy rasszista okok vezérelték volna az egyenruhásokat.

A hivatalos szervek állítása szerint a fiatalok többször Allah akbart (Allah a legnagyobb) kiáltottak, amiért a kollégáik feltartóztatták, majd az igazoltatás idejére megbilincselték őket.A rendőrség hozzátette, hogy a kölni dóm környékén, így a főpályaudvar környékén is fokozott rendőri jelenét van, amit azzal magyaráznak, hogy Köln központja kiemelt célpont lehet a terroristák számára. Ezért, ha merényletek alkalmával gyakran használt Allah akbar hangzik el többször is, akkor természetes, hogy a rend őrei intézkedni fognak.

A muszlim tanács szerint azonban semmi nem indokolta, hogy zaklassák a békésen viselkedő bevándorlókat. „ A 10 fiatal a vallásuknak megfelelően volt felöltözve, és éppen egy eseményre siettek, ahol a Ramadán, vagyis a böjti hónap végét ünnepelték volna.”

Forrás: Ripost

Fotó: Twitter

 

Hasonló hírek

Nincs elég orvos és ápoló a német kórházak háromnegyedében

Géza

Több száz nőt tévesztett meg, és tett tönkre a hentes orvos

Mazsi

Egy újabb tragédia a bizonyítéka, hogy miért ne fotózkodjunk vasúti síneken!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------