Hirmagazin.eu
Főoldal » Áll a bál Schumacher körül, miért tette ezt a családja?
Bulvár

Áll a bál Schumacher körül, miért tette ezt a családja?

Kevesen látogatják a Forma-1 legendájának kiállítását, azok is csalódottak. Nem ezt várták Schumi szeretteitől.

Hetek óta látogatható Kölnben a Michael Schumacher személyes emléktárgyait bemutató kiállítás. A német In Touch magazin szerint “koppantak” a hozzátartozók és a szervezők, mert a megnyitás óta eltelt két hétben nagyon kevesen voltak kíváncsiak az ereklyékre. A cikk szerint a Motorworld Köln mellé telepített kajáldák is panganak az ürességtől. Pedig a rajongók ingyen csodálhatnák Schumi sisakjait, overáljait, autóit.

Áll a bál Schumacher körül, miért tette ezt a családja?
Ő is fogná a fejét, ha látná?
Fotó: AFP

A visszafogott érdeklődés okát sokan abban látják, hogy nem érzik a Schumacher család őszinteségét. Sem Corinna asszony, sem a gyerekek  (Gina-Maria és Mick) nem vettek részt a megnyitón, így üres frázisnak tűnnek az őket képviselő Sabine Kehm szavai:

“Mindez egy nagy köszönetnyilvánítás Schumacher családja részéről Michael sok szurkolója számára.”

Ehhez képest, Mick teljesen személytelenül, csak kötelességszerűen reklámozta a rendezvény weboldalát és nyitvatartási idejét az Instagram-rajongóinak. Mintha a kiállított tárgyakat sem illő módon helyezték volna ki a nagyközönség számára. A hangzatos reklámszöveggel ellentétben, éppen az érződik sok mindenből, hogy nem szívből jött.

Áll a bál  Schumacher körül, miért tette ezt a családja 1
Ingyenes a belépés, mégis kevesen látogatnak el a kiállításra
Fotó: AFP

Ha a mindenben maximalista Schumacher felépült volna a 2013-as síbalesete után, és meglátná a kiállítást, ő valószínűleg nem engedné így csinálni a dolgokat.

A családtagok (a volt Ferrari-vezér Luca di Montezemolo oldalán) el se mentek a kiállítás nyilvános megnyitójára:

Áll a bál  Schumacher körül, miért tette ezt a családja 2

Egy olasz lovagkereszt-kitüntetés mellé például – nem egyedüliként – csak annyit biggyesztettek a szervezők, hogy “eredete ismeretlen”. Pedig kis utánajárással kideríthető, hogy a korábbi olasz miniszterelnök, Carlo Azeglio Ciampi adta a hétszeres világbajnok autóversenyzőnek. Az illetékesek azonban nem vették ehhez a fáradságot.

Egy másik kiállítási tárgy, egy fehér kezeslábas még inkább kiakasztja a rajongókat. Ezt egy autóshow-n viselte volna Schumi – de sosem vehette föl, mert előtte történt a csaknem végzetes bukása a franciaországi sípályán. Ennek a bemutatását egyenesen sértőnek, ízléstelennek találják a kritikusok.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Ilyen csábos nővé cseperedtek Arnold Schwarzenegger lányai

Edit

Erotikus showval turnézik a nyugdíjas Cicciolina

Edit

Koós János kifejti a tartós házasság titkát

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------