Főoldal » Áll a bál a Fehér Házban Obama lányának kemény bulija miatt
Bulvár

Áll a bál a Fehér Házban Obama lányának kemény bulija miatt

Ba­rack Obama va­ló­szí­nű­leg sosem akarta azt át­élni, hogy a na­gyob­bik gyer­meke vad, al­ko­hol­lal és fi­úk­kal teli bu­li­já­ról ol­vas­son az új­sá­gok­ban.

Malia Obama tavaly megegyezett a szüleivel, hogy tart egy év szünetet a tanulmányaiban az érettségi után, mielőtt főiskolára menne, mert szeretne világot látni. Ebbe Barack és Michelle akkor beleegyeztek, de nem lenne meglepő, ha most meggondolnák magukat. Nagyobbik lányukat ugyanis jobb nem szabadon ereszteni a nagyvilágba.

A napokban 18 éves Malia kemény bulit csapott az egyik amszterdami szórakozóhelyen. A szemtanúk beszámolói szerint az amerikai elnök lánya két barátnőjével érkezett a klubba, azonnal inni kezdtek, majd ahogy fogyott az alkohol, úgy lettek egyre merészebbek a helyi pasikkal. Malia állítólag több fiúval is forró táncot lejtett, és flörtölt velük. Nagyjából hajnali fél négyig maradtak.

Áll a bál a Fehér Házban Obama lányának kemény bulija miatt

A buli – bár Malia semmi olyat nem csinált, amit bármelyik másik kortársa ne tenne – óriási botrányt okozott a Fehér Házban. Hiszen mégis csak az amerikai elnök lányáról van szó. Aki mellesleg hivatalosan egy jótékonysági körúton vesz részt anyjával és húgával, csak kapott egy estényi kimenőt, hogy szórakozhasson.

Így az elnöki sajtóosztály és a titkosszolgálat szépen el is távolíttatott minden felvételt, ami Maliáról készült, és felkerült az internetre.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Nem hiszed el, mi volt a TV2 sztárjának kedvenc ajándéka

Mazsi

Kitört a botrány! Újra képernyőn a kamu magyar rákgyógyító – VIDEÓ

Mazsi

Kórházba került Németh Kristóf

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------