Hirmagazin.eu
Főoldal » Alkohollal őrzi egészségét Koós János
Bulvár

Alkohollal őrzi egészségét Koós János

A nép­szerű éne­kes arról me­sélt a Ri­post­nak, minek kö­szön­heti, hogy egész éle­té­ben el­ke­rü­lik a be­teg­sé­gek. El­árulta meg­lepő prak­ti­káit…

Koós János szokásához híven tréfásan közelítette meg a témát, amikor arról kérdezzük, mi-t jelent számára az egészséges életmód.

“Amikor gyerek voltam, édesapám sosem engedte, hogy sálat, sapkát vagy kesztyűt húzzak, így a szervezetem ellenállóvá, erőssé vált. Ha Szibériába utazom, akkor sem kell rétegesen öltözködnöm, mert egészen biztosan nem betegszem meg a legnagyobb fagyban sem” – kezdte a 78 éves énekes, aki szerint több összetevője van annak, hogy elkerülik a kórságok.

Alkohollal őrzi egészségét Koós János

(Fotó: DFP)

Jó géneket örököltem a szüleimtől, édesanyám szerencsére hosszú ideig élt. Emellett természetesen nagyon fontos az életvitel: nem eszem sokat, ismerem a mértékletességet, rengeteget sétálok, és minden este megiszom egy deci vörösbort. Az nagyon jó hatással van a vérképzésre, és véd a fertőzések, betegségek ellen.

Churchill whisky-t ivott, és egyszer, amikor nagyon be volt rúgva, odament hozzá egy alak, aki kérdőre vonta: miért ilyen részeg? A miniszterelnök annyit válaszolt: én holnapra kijózanodom, de ön akkor is ilyen rosszul fog kinézni!” –  poénkodott Koós, aki hozzátette, már harminc éve 92 kiló, sosem hízik, de nem is fogy. Kicsattan az egészségtől, családja és a színpad mindig feltölti új energiákkal.

Forrás: Ripost

 

Hasonló hírek

Váratlan bejelentés: Kiderült, mikor lesz édesanya Hosszú Katinka

Mazsi

Valakinek csúnyán bemutatott Kelemen Anna, csak azt nem tudni, kinek…

Mazsi

Selena Gomez fehérneműben fetrengve indítja be rajongói fantáziáját + VIDEÓ

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------