Image default
Bulvár

Aljas áskálódás: Kiderült Camilla hercegné sötét titka

Nem fogta vissza magát! Katalin hercegnéről azt mondta, hogy “csinos, bár kissé sötét”.

Súlyos dolgok derültek ki Camilla hercegnéről: a Game of Crowns: Elizabeth, Camilla, Kate, and the Throne című könyv írója azt állítja, Camilla kezdetekben mindent megtett, hogy Vilmos herceg és Katalin szakítsanak – írja a The Sun.

Who is Dim ?

Közzétette: Rose Fanning – 2018. szeptember 11., kedd

A szerző, Christopher Andersen szerint Camilla azt gondolta Katalinról, hogy „csinos, bár kissé sötét”, és hogy „túl alacsony származású” Vilmoshoz.

Camilla állítólag meg is próbálta szétszakítani a párt, sőt, még Károlyt győzködte, hogy vessen véget a románcnak. Ennek a valódi oka viszont az lehetett, hogy féltékeny volt a fiatal Katalinra. A pár korábban szakított egyszer, és a kiszivárgott információk szerint Camilla ekkor igazán boldog volt.

Aljas áskálódás: Kiderült Camilla hercegné sötét titka
Forrás: PA Wire/PA Images/Steve Parsons
Fotó: Northfoto

Később azonban kibékültek, erről Vilmos herceg így nyilatkozott: „Akkoriban mindketten fiatalok voltunk, úgy gondoltuk, hogy teljesen más a személyiségünk, később azonban megtaláltuk saját magunkat, és felnőttünk”. Camilla próbálkozásai ellenére pedig össze is házasodtak, és azóta három gyönyörű gyermek boldog szülei.

Ugyanakkor bármi is történt a múltban, a Camilla és Katalin hercegné mostanra úgy tűnik, hogy jól kijönnek egymással, és gyakran vesznek részt közösen nyilvános rendezvényeken.

Forrás: Ripost

Fotó: Northfoto

Hasonló hírek

Gazdára várnak a királyi Ferrarik – borítékbontás novemberben

Edit

Pápai Joci forgalmi dugót okoz, ha megjelenik – VIDEÓ

Mazsi

Valószínűleg az ő 16. születésnapja volt a legszomorúbb az egész világon

info