Hirmagazin.eu
Főoldal » Áldozatai levágott fejét árulja a neten az ISIS – állítja egy lelkész
Külföld

Áldozatai levágott fejét árulja a neten az ISIS – állítja egy lelkész

Harry Walt­her, ame­ri­kai pap sze­rint bru­tá­li­san ki­vég­zett ál­do­za­ta­i­nak össze­zsu­go­rí­tott ko­po­nyá­ját árulja a ter­ror­szer­ve­zet kü­lön­böző on­line auk­ciós por­tá­lo­kon. Az atya ál­lítja: egy fe­jért akár

140 000 fo­rint­nak meg­fe­lelő össze­get is el­kér­het­nek az ISIS tag­jai, hogy így nö­vel­jék be­vé­te­le­i­ket.

Áldozatai levágott fejét árulja a neten az ISIS - állítja egy lelkész

Hónapok óta hangos a sajtó az Iszlám Állam nevű terrorszervezet rémtetteitől. Nemrég egy négyéves kisfiú testéhez közözött bombát robbantottak fel, de olyan is előfordult, hogy élve elégették saját katonáikat egy megszégyenítő vereség után.

Most olyan borzalmas pénzszerzési tevékenységgel hozták őket összefüggésbe, aminél durvábbat talán el sem tudunk képzelni!

Egy amerikai lelkipásztor szerint ugyanis az ISIS terroristái lefejezett áldozataik koponyáját árulják az interneten, ám előtte egy speciális eljárással összezsugorítják az emberi fejeket – írja a Mirror.

Harry Walther állítja, hogy a szervezet rengeteg levágott fejet tárolhat, ugyanis rendszeresen tartanak nyilvános kivégzéseket. A pap szerint most ezekből próbálnak meg pénzt csinálni!Az atya szerint a terroristák a neten kutatták fel, milyen eljárással lehet pontosan összezsugorítani egy emberi koponyát, amiért akár 346 fontot, vagyis megközelítőleg 140 000 forintot is elkérhetnek!

A pap szerint már az Újszövetség részét képező jelenések könyve is megjósolta, hogy keresztény emberek és gyerekek százmillióit fogják majd lefejezni hitük miatt.

Rémisztő teóriája azután látott napvilágot, hogy az Iszlám Állam megjelentetett egy borzalmas propaganda videót, amin egy angolul beszélő tinédzser vágja le egy fogságba esett túsz fejét.

Forrás: Ripost

 

 

Hasonló hírek

Matteo Salvini: Küldök önnek 20 migránst, gondoskodjon róluk! Oszd meg!

Géza

Amerikai oldalon elapasztják a Niagara-vízesést

Mazsi

Firtatja az Altus-ügyet egy osztrák képviselő

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------