Főoldal » Akasztói tragédia: a szörnyethalt kisfiú utolsó szavai..
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Akasztói tragédia: a szörnyethalt kisfiú utolsó szavai..

Szívszorító sorok következnek, amelyben a család egy barátja elmondta, hogy mi történt pontosan azon a végzetes estén, amely az egész országot megrázta!

2018. június 20-án, szerdán este fél 10 körül egy négyfős család a BMW-jével nagy sebességgel az árokba sodródott Akasztón, a Csengődi utcában.

Az apa annak ellenére hajtott gyorsan, hogy a kocsiban tartózkodott öt- és hároméves gyermeke, valamint édesanyjuk. Sem a szülők, sem pedig a gyerekek nem voltak bekötve, sőt, a biztonsági gyermekülés is az autó csomagtartójában hevert. Mint kiderült, a száguldozó luxusautót a kerítés állította meg, ám az ütközés pillanatában a hároméves kisfiú kirepült a járműből.

A fiú arccal a földön feküdt, amikor az anyja kikászálódott hozzá a roncsból, ám hiába élesztgették, hosszú percekig nem tért magához.

A baleset után a Tényeknek nyilatkozott egy, a közelben lakó nő, aki elsőként ért a baleset helyszínére:

„Az anyukája élesztgette, és akkor felébredt tíz perc után a kisfiú, és akkor már nyitva voltak a szemei, és azt mondta: anyukám nem látok. Egy kis vizet adtunk neki” – mesélte a néni, majd hozzátette: a kisfiú testvére borzasztóan sírt.

Utolsó erejével még azt mondta, hogy :

“Ugye anya nem fog fájni, ha meghalok? ”

A rendőrség hivatalos tájékoztatása:

A balesetben egy 3 éves kisgyerek kirepült az autóból, rajta az utca lakói próbáltak elsőként segíteni. A mentők hosszú ideig stabilizálták az állapotát, mire el tudtak vele indulni a kecskeméti kórházba, ahonnan a portál szerint még az éjszaka folyamán tovább vitték a szegedi gyermekklinikára, ahol azonban később belehalt a súlyos sérüléseibe.

Csak egy megosztást kérek tőled, hogy mindenkihez eljusson, a száguldozás halált is okozhat, sőt, a legtöbb esetben halált is okoz, és kérlek óvd meg magad s gyermeked, és másokat az utakon! Ne száguldozz, a gázpedált még a legprimitívebb ember is tudja nyomni!

..Hogy mindenki hazaérjen! Hirmagazin.eu

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

“Nem öngyilkosság volt” – állítja az M5-ösön frontálisan ütköző nő anyja

Mazsi

A vád szerint a Dunába dobták VV Fanni holttestét

Mazsi

Nem élte túl a zuhanást a nyíregyházi nő

info