Hirmagazin.eu
Külföld

Akár messzemenő következtetés is levonható! Laborból szabadult ki a koronavírus, erre találhatott bizonyítékokat az amerikai hírszerzés. Azt állítják, hogy 2019 novemberében három vuhani kutató is Covidos tünetekkel került kórházba.

Nem sokkal az után, hogy laborból szabadult ki a koronavírus, kirobbant a világjárvány. Ráadásul Vuhanban már tíz éve vizsgálják a koronavírusokat különösebb biztonsági intézkedések nélkül.

Egy virológus szerint ugyanakkor azt tudták a szakemberek eddig is, hogy a koronavírus régóta létezik, derül ki a Tények riportjából.

Mindenki ezt olvassa most!

Mindennek ellenére azt, hogy a kutatók pontosan mitől lettek betegek, és mivel kezelték őket nem lehet tudni, ám az amerikai jelentés szerint tovább kellene vizsgálni azt a lehetőséget, hogy a laboratóriumból indult ki a vírus.

Rusvai Miklós virológus szerint erre is van esély, habár az, hogy a kínai laborban betegek lettek, még nem elég bizonyíték.

“Az hogy hasonló jellegű betegségek, illetve hasonló vírusfertőzések voltak korábban is, ez nem arra bizonyíték, hogy a laborból szabadul ki a vírus. Hanem az, hogy ez a vírus esetleg már régebben létezik, mint ahogyan arról tudomásunk van” – mondja a szakember.

Az mindenesetre nagyon furcsa, hogy Kína, a nemzetközi találgatásokra hallgatással reagál.

blikk

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Kínai középiskolások százait mérgezték meg

info

Erős földrengés volt a magyar határ közelében Bécsújhelynél

Géza

Hűtőkocsikban bújtatták el az illegális bevándorlókat – milliárdokat kerestek tettükkel az embercsempészek

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------