Image default
Bulvár

Akár a kamaszok: így romantikázott Britney Spears és jóképű szerelme

A pophercegnő megtalálta a nagy Őt? Mintha csak a végzetük sodorta volna egymás mellé Britney Spearst és Sam Asgharit, akivel az énekesnő a Slumber Partyhoz készült videoklipje forgatásán.

BEVERLY HILLS, CA – MARCH 16: Singer Britney Spears attends Art Hearts Fashion LAFW Fall/Winter 2017 – Day 3 at The Beverly Hilton Hotel on March 16, 2017 in Beverly Hills, California. (Photo by Arun Nevader/Getty Images)

A közös munka közben állítólag szikrázott köztük a levegő és a flörtölés laza kalandba, majd lángoló szerelembe csapott át. Ők ketten már majdnem egy éve alkotnak egy párt, Britney pedig szó szerint kivirult izmos kedvese mellett, boldogan vállalja fel a nyilvánosság előtt kapcsolatukat és ami a legfontosabb, két fia is elfogadta a férfit.

A testépítőként és edzőként komoly karriert befutott Sam és a pophercegnő a minap a kaliforniai Disneylandben romantikázott, a szemtanúk szerint olyan rózsaszín ködben úsztak, akár a tinik.

A kiruccanáson ott volt Spears két csemetéje, a 13 éves Jayden és a 12 éves Sean is, akik mindketten a héten ünneplik születésnapjukat, vélhetően ez volt a fiúk egyik ajándéka.

Forrás: hirado.hu

Képek: Disneyland, Starity, Spotify Web Player, Entertainment Tonight

Hasonló hírek

Radics Gigi anyukája egyszerűen gyönyörű – Az énekesnő testvérének nézik

Géza

Kiábrándító! Fellibbent a szoknyája – nem erre a látványra számítottunk

info

A budapesti Operaház tetején ülve posztolt fotót Will Smith

Géza