Főoldal » Ajánld fel adód 1%-át mentőseinknek, íme a részletek! – videó
Gazdaság

Ajánld fel adód 1%-át mentőseinknek, íme a részletek! – videó

1% – Nekünk sokat számít!

Támogassa az Országos Mentőszolgálat Alapítvány életmentő munkáját adója 1%-ával 2019-ben is!

Adószámunk: 18252831-2-43

Az Országos Mentőszolgálat Alapítvány korszerű eszközöket adományoz az ország mentőállomásainak, ezzel még hatékonyabbá téve a hazai életmentést. 2018-ban 246 000 000 Ft értékben adtunk át eszközöket.

Hogyan ajánljam fel?

A személyi jövedelemadó egy százalékát legkésőbb 2019. május 20-ig lehet felajánlani, és a felajánlást az szja-bevallással együtt vagy külön is benyújthatja.

  • a személyi jövedelemadó-bevallás részeként 2019. május 20-ig (ügyfélkapun keresztül elektronikusan , postai úton vagy a NAV ügyfélszolgálatain személyesen) a 18SZJA EGYSZA lapján, illetve az erre a célra kialakított 18EGYSZA jelű nyomtatványon is rendelkezhet,
  • bevallási tervezete on-line javítása esetén is lehetősége van az elektronikus felületen az szja 1+1 százalékáról rendelkezni,
  • a bevallástól elkülönülten 2019. május 20-ig közvetlenül a NAV-hoz a 18SZJA EGYSZA jelű nyomtatványon (ügyfélkapun keresztül elektronikusan vagy postai úton vagy a NAV ügyfélszolgálatain személyesen, lezárt, adóazonosító jellel ellátott borítékban),
  • rendelkezése csak akkor lesz érvényes, ha adóját befizette és nincs adótartozása.

Nagyon fontos, hogy csak 1 civil szervezet, és 1 egyház vagy köztestület számára ajánlhatja fel adója 1+1%-át! Tehát évente csak egy ilyen rendelkezést töltsön ki.

A rendelkező nyilatkozatot letöltheti és kinyomtathatja innen:

Fontos, hogy a 2019. május 20-i határidő jogvesztő. Ez azt jelenti, hogy ha ezt követően rendelkezik befizetett személyi jövedelemadója egy százalékáról, a rendelkezése érvénytelen és késedelmét igazolási kérelemmel sem mentheti ki.

Miért az Országos Mentőszolgálat Alapítványnak ajánljam fel?

Mert az 1% nekünk sokat számít!

Mi életmentő eszközöket vásárolunk a felajánlott adó egy százalék forintokból, így újraélesztőgéppel, lélegeztetőgéppel vagy éppen speciális égési kötszerrel segítjük az életmentést az ország egész területén.

2018-ban 246 000 000 Ft értékben adtunk át eszközöket.

Nézze meg térképünkön, mely állomásnak milyen eszközzel segítettünk!

Hogyan tudok rendelkezni adóm egy százalékáról?

A képre kattintva letölthető rövid és egyszerű útmutatóval örömmel segítünk a rendelkezés megvalósításában. Talán elsőre túl összetettnek, így nehézkesnek tűnhet ez a feladat, és az ember nem szívesen kezd hozzá bonyolult kitöltésekhez. De ez nem az. Itt a bizonyíték, aminek segítségével valóban néhány perc alatt megtörténhet a mentők számára is oly értékes rendelkezés:

További útmutatás:

Mennyit ér az adó egy százalékom?

Sokan azt gondolják, hogy a személyi jövedelemadójuk 1%-a olyan elenyésző, hogy nincs értelme felajánlani. Pedig sok kicsi sokra megy! A nekünk felajánlott adó egy százalék átlagos értéke 4491 Ft volt 2018-ban. Mivel több mint 25 000 fő gondolta úgy, hogy az Országos Mentőszolgálat Alapítvány munkáját segíti, így a felajánlások összege rekord értékű, 112 368 603 Ft volt.

Ha sokan összefogunk, akkor nagy segítséget tudunk nyújtani!

Nekünk az Ön szja 1%-a is sokat számít! Köszönjük, hogy az életmentést segíti ezzel a lényegében 4500 forintos felajánlással!

nyitókép: Hirmagazin.eu

mentoalapitvany

Hasonló hírek

Kilenc havi csúcsra erősödött a forint, 303 alatt az euró

info

Fontos ítélet az Európai Bíróságon: perelhetnek a devizahitelesek

Mazsi

Ennyit a húsvétról, szombaton dolgoztathatják le a szabad nagypénteket

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------