Főoldal » Ahogy ez a fiú a pánsíppal játszik, neked is könnyeket csal a szemedbe!
A nap videója Média és szórakozás Zene, filmzene

Ahogy ez a fiú a pánsíppal játszik, neked is könnyeket csal a szemedbe!

Leo Rojas egy rendkívül tehetséges Ecuador-i zenész, aki meglepő hozzáértéssel kezeli a pánsípot. Lengyel származású feleségével jelenleg Berlinben él, és azzal tartja fenn a családját, hogy különleges produkcióival szórakoztatja a járókelőket az utcán.

Ahogy ez a fiú a pánsíppal játszik, neked is könnyeket csal a szemedbe!

Egyik rajongója, akit teljesen lebilincsel a férfi játéka, egyszer azt tanácsolta neki, nevezzen be valamelyik tehetségkutatóba. Így került be Leo a Das Supertalent című tévéműsor negyedik évadába, a Britain’s Got Talent német verziójába. Nem is kell mondanunk, hogy a férfi páratlan játéka nemcsak a zsűrit, hanem az egész országot meghódította.

A fináléban Leo a The Lonely Shepherd című dalt választotta, mellyel James Last 1977-ben aratott óriási sikert a pánsíp másik nagy mesterével, Gheorghe Zamfirral közösen. A fiatalember produkciója annyira szép és angyali volt, hogy a megannyi különleges dél-amerikai hangszer dallama könnyekig hatotta a közönséget!Maga Leo is teljesen átszellemült a saját játékától, melyet a tökéletesen kigondolt dekoráció tett feledhetetlenné.

 

forrás: Doily.hu

Hasonló hírek

26 év után, még ma is sok szerelmes szívét megdobogtatja ez a dal!

Edit

Összeomlott a nő, akit elraboltak, de ezt senki nem hitte el neki

Edit

Ma kezdődik a 2. Magyar Filmhét

info