Hirmagazin.eu
Főoldal » „Agyonverlek, ha nem húzod fel a maszkodat” – Lecsúszott szájmaszkja miatt ráncigáltak ki a boltból egy nőt Zuglóban
Életmód hírek

„Agyonverlek, ha nem húzod fel a maszkodat” – Lecsúszott szájmaszkja miatt ráncigáltak ki a boltból egy nőt Zuglóban

Budapest – Egy orrot nem takaró maszk miatt támadtak rá egy 64 éves nőre, Máriára egy zuglói boltban. A nő állítása szerint véletlenül csúszott le a maszk.

– Alacsonyabb vagyok az átlagnál, laza volt a fejemen a maszk húzórésze, így az lecsúszott az orrom alá – mesélte a nő.

– Észre sem vettem, csak akkor tudatosult bennem, amikor a nagydarab vásárló szó szerint rám támadt. Kétszer is felém sújtott az öklével, miközben szinte artikulálatlanul ordibált nekem válogatottan csúnya szavakat, hogy mit képzelek magamról, mindenkinek kötelező a maszk, takarodjak kifelé a boltból – mondta el a Borsnak a történetét Mária, aki állítása szerint azóta is a történtek hatása alatt van.

– Én teljesen lefagytam a döbbenettől! Olyan agresszívan lépett fel, hogy bennem akadt a szó. Láttam a gyűlöletet a szemében, miközben én semmi rosszat nem tettem. Többen is rászóltak, hogy hagyjon békén, de ő nem is hallotta meg, csak fröcsögött – mondta Mária, aki hozzátette: ekkor közölte a férfival, hogy így nem lehet viselkedni, ám a férfi felesége még rátett egy lapáttal.

– Közben a fe­lesége is odaért, de ahelyett, hogy elvonszolta volna ezt az aljas embert, még ő is „belém rúgott” egyet, hogy jobban járnék, ha felhúznám a maszkot, mert eltakarná a ráncaimat. Kiráncigált a boltból üvöltve, hogy agyonverlek, ha nem húzod fel a maszkodat – tette hozzá Mária, akit még mindig nagyon felzaklatnak a történtek. Sokáig nem is akart erről beszélni, ám szerette volna felhívni a figyelmet az agresszív viselkedésre.

blikk

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Óriási veszteség: vasárnap elhunyt a világhírű magyar művész.. Isten nyugosztalja! Hirmagazin.eu

Géza

Ne pazarold olyanokra az energiádat, akik nem szeretnek téged

Edit

Kiderült, hogy a mobiltelefon segítségével követik Hosszú Katinkáékat

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------