Hirmagazin.eu
Külföld

Agyhalottként került vissza a családjához a diák

A 22 éves Otto Warmbiert kedden engedték el Észak-Koreából, miután több mint egy évet töltött ott munkatáborban. A nagy hazatérés azonban szörnyű hírekkel szolgált: a cincinnati egyetemista kómában tért haza, és azóta sem tért magához.

Warmbiert kórházban kezelik, az orvosai szerint pislog és kinyitja a szemét, de nem kommunikál, láthatóan semmit sem fog fel abból, ami körülötte folyik. Az orvosok csütörtökön közölték a szomorú hírt: a fiatal gyakorlatilag agyhalott, és minimális az esély arra, hogy valaha is felépül. Az azonban rejtély, hogy mi juttatta ilyen állapotba.

Warmbiert azután fogták el, hogy észak-koreai tanulmányi kirándulása után eltett egy propagandista szórólapot, amit „ki akart csempészni az országból”. 15 éves büntetést kapott, de alig egy év után „egészségügyi okokból” hazaengedték.

Az észak-koreaiak állítása szerint a fiatal a botulizmus miatt esett kómába: ezt a ritka, de veszélyes bénulásos betegséget sok esetben egy botulinum toxint tartalmazó hús okozza, rosszabb esetekben blokkolja az idegrendszert, a légzési- és a mozgatóizmok bénulását okozza.

A fiatal szülei azonban arról beszélnek, hogy Warmbiert rendszeresen verték, kínozták a munkatáborban – ez valószínűleg tényleg így történt –, és az egyik erőszakos büntetés okozhatta a fiuk állapotromlását. Az orvosok szerint azonban az egyetemista agyán, koponyáján nem látható olyan sérülés, amely kómát okozhatott volna. Warmbier agya nem jutott elég oxigénhez, azt viszont csak ő tudná elmondani, miért…

Warmbieren kívül még három amerikai férfit tartanak fogva Észak-Koreában.
Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Terroristagyanús menedékkérőket vettek őrizetbe Finnországban

Edit

Amíg Merkel Németországa “haldoklik”, addig is tucatszámra erőszakolnak meg tiniket a migránsok naponta! Ezt únta meg egy német szélsőséges nacionalista szervezet! Oszd meg!

Géza

Letartóztattak egy szerb polgármestert, mert felgyújtatta egy újságíró házát

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------