Hirmagazin.eu
Főoldal » Aggasztó hírek érkeznek Somló Tamás állapotáról!
Bulvár

Aggasztó hírek érkeznek Somló Tamás állapotáról!

Sorra mondja le fel­lé­pé­seit a nem­rég kór­házba ke­rült rock­le­genda! Szom­ba­ton egy óbu­dai ren­dez­vé­nyen ze­nélt volna, ám kép­te­len volt ele­get tenni a fel­ké­rés­nek. Kol­lé­gái és ra­jon­gói együtt imád­koz­tak érte!

Egyre rosszabb egészségi állapota ellenére Somló Tamás nagyon készült szombati fellépésére. Bárhogy is szeretett volna azonban, képtelen volt megjelenni az óbudai főtéren. A legendás zenész egyre többet van kórházban, és sorra mondja le koncertjeit…

Pedig mint mindenhol, az óbudai rendezvényen is százak vártak rá. Persze a legtöbben tudták, hogy beteg, mégis abban bíztak, talán javul annyit az állapota, hogy színpadra tudjon állni. Ez azonban csak álom maradt.

Aggasztó hírek érkeznek Somló Tamás állapotáról!
Fotó:Facebook

Somlót így Karácsony János helyettesítette, aki szintén tagja volt a legendás LGT zenekarnak. Mielőtt belecsapott volna a húrokba, mindenkit arra kért, hogy imádkozzon Somlóért.

Szorítsunk Tamásért!

– kiabálta a mikrofonba Karácsony, a közönség pedig egy emberként kezdett tapsolni és fütyülni.

A népszerű zenész volt már nagyon beteg, évekkel ezelőtt arról beszélt, hogy a bélrendszerében találtak daganatot. Mivel az elmúlt napokban egyre erősebb körülötte a hírzárlat, sajnos nem kizárt, hogy kiújult a betegségeírja a Bors.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Cooky már az édesanyjának is bemutatta új kedvesét!

Mazsi

Aggasztó hírek érkeztek a Kossuth-díjas művészről, műteni kellett

Mazsi

Benkő László: Mondtam, hogy legyőzöm a rákot!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------