Image default
Külföld

Aggasztó hírek Bangladesből

Csókay András személyesen fordult az internet olvasóihoz és minden jószándékú emberhez, hogy különösen is foglalják imáikba a szétválasztott sziámi ikrek egyikét.

“A kis Rukeyának vírusos láza van. Ez MINDEN súlyos diszharmonikus klinikai képre magyarázat. 48 óra alatt valószínűleg kiderül, hogy kibírja-e. Ebbe belehalhat. Imádkozzatok a kis Rukeyáért!”

A bíztató eredményekkel záródó műtétről már korábban beszámoltunk az olvasóknak, de Csókay András doktor úr, már akkor is imáinkat kérte, hiszen az ilyen komplikált műtétek után komoly kockázata van a szövődményeknek.

A műtétsorozat sikeresen lezajlott, de a helyi sajtó egy kicsit túl korán hozta nyilvánosságra a hírt, elfeledkezve arról, hogy mennyire súlyos a lehetséges szövődmények miatt az ikrek állapota.

Éppen ezért is kéri Csókay professzor, hogy ki, ki, lehetősége szerint, akár a legapróbb fohásszal is imádkozzon!

“Dr. Csókay András és kollégái újra köszöni az eddigi imatámogatást és újra kéri az imasegítséget a rendkívül nehéz és megterhelő műtétből a gyógyulást az élethez szükséges szervi funkciók mielőbbi javulását” – fogalmaz levelében az orvos.

Csókay András többször hangsúlyozta, hogy a műtétsorozat legnehezebb kérdéseire mindig az imáiban kapta meg a választ: ezért is juthatott el egyáltalán idáig a magyar orvoscsapat. Tettük hatalmas bravúr, de az ikrek így is hatalmas veszélynek vannak még kitéve.

Amint eljön az ideje az idegsebész szívesen áll a forrás rendelkezésére, így hamarosan első kézből tudhatjuk meg tőle a műtétsorozat részleteit.

Fotó: Cselekvés a Kiszolgáltatottakért Alapítvány

Forrás: 777

Hasonló hírek

Norvégia megszigorította bevándorlási szabályait

Edit

Újabb katasztrófa: rengett a föld, milliók kerültek veszélybe

Mazsi

A kurd önvédelmi erők elűzték az Iszlám Állam dzsihadista harcosait Szindzsár központjából

Edit