Hirmagazin.eu
Főoldal » Aggasztó hírek Bangladesből
Külföld

Aggasztó hírek Bangladesből

Csókay András személyesen fordult az internet olvasóihoz és minden jószándékú emberhez, hogy különösen is foglalják imáikba a szétválasztott sziámi ikrek egyikét.

“A kis Rukeyának vírusos láza van. Ez MINDEN súlyos diszharmonikus klinikai képre magyarázat. 48 óra alatt valószínűleg kiderül, hogy kibírja-e. Ebbe belehalhat. Imádkozzatok a kis Rukeyáért!”

A bíztató eredményekkel záródó műtétről már korábban beszámoltunk az olvasóknak, de Csókay András doktor úr, már akkor is imáinkat kérte, hiszen az ilyen komplikált műtétek után komoly kockázata van a szövődményeknek.

A műtétsorozat sikeresen lezajlott, de a helyi sajtó egy kicsit túl korán hozta nyilvánosságra a hírt, elfeledkezve arról, hogy mennyire súlyos a lehetséges szövődmények miatt az ikrek állapota.

Éppen ezért is kéri Csókay professzor, hogy ki, ki, lehetősége szerint, akár a legapróbb fohásszal is imádkozzon!

“Dr. Csókay András és kollégái újra köszöni az eddigi imatámogatást és újra kéri az imasegítséget a rendkívül nehéz és megterhelő műtétből a gyógyulást az élethez szükséges szervi funkciók mielőbbi javulását” – fogalmaz levelében az orvos.

Csókay András többször hangsúlyozta, hogy a műtétsorozat legnehezebb kérdéseire mindig az imáiban kapta meg a választ: ezért is juthatott el egyáltalán idáig a magyar orvoscsapat. Tettük hatalmas bravúr, de az ikrek így is hatalmas veszélynek vannak még kitéve.

Amint eljön az ideje az idegsebész szívesen áll a forrás rendelkezésére, így hamarosan első kézből tudhatjuk meg tőle a műtétsorozat részleteit.

Fotó: Cselekvés a Kiszolgáltatottakért Alapítvány

Forrás: 777

Hasonló hírek

Szerdán akarják felszámolni a “dzsungelt” a francia hatóságok

info

Katasztrófába rohantak: megcsúszott a gép a kifutón – VIDEÓ

Mazsi

Így küzd a koronavírussal a világ egyik legsűrűbben lakott állama: későn, de nagyot robbant a járvány..

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------