Image default
Technika, kommunikáció

ÁFA-mentes okosóra, töltő, TV box és egyéb szuper kütyü Kínából

Egyre több webshop ismeri fel, hogy a vásárlók nem kívánják maguk intézni a vámkezelést. A Cafago kínálatában október közepéig ÁFA-mentesen van okosóra, vezeték nélküli töltő, drón és Android TV box.

Lenovo

A Watch X analóg számlapot és kijelzőt is kapott, mindemellett 8 ATM-ig vízálló, amivel már úszni is lehet.

A karcállóságról zafírüveg gondoskodik, ami igen drága megoldás, különösen ebben az árkategóriában. A tok és a szíj is rozsdamentes acélból készült: a nemes anyagoknak köszönhetően mindössze 51 grammos a kütyü, tehát könnyebb, mint a kedvelt Xiaomi Stratos, amit anno szintén a Rendelj Kínait tesztelt.

A Lenovo ugyan főleg Android vonalon mozog, de a Watch X iOS-es eszközökkel is képes kommunikálni. Kapott lépésszámlálót, elutasíthatjuk vele a hívásainkat, rezeg, illetve a pulzusunkat is méri, ami a sportolás elengedhetetlen kelléke. A 45 napos üzemidő pedig egyenesen elképesztő, erre nem sok okosóra képes.

A holmi mindössze 18 ezer Ft-ba kerül az L090PB kuponkód felhasználásával. Az áfamentes szállítási módhoz röviden elég annyit tudni, hogy a megjegyzés rovatba azt kell írni, ha nem találjuk a “Duty Free shipping” nevű szállítási opciót: “Please, ship by ZDP/BDP”.

Xiaomi

Mivel a Xiaomi készít vezeték nélkül tölthető a telefont (Mi Mix 2S), gyártottak ilyen töltőt is.

Természetesen nem csak ehhez a telefonhoz lehet használni, hanem bármelyik vezeték nélkül tölthető modellhez, legyen az Apple iPhone, vagy Samsung Galaxy. A számok alapján 9 W a maximális leadott teljesítmény, ám papíron ezt valamiért 7,5 W-ra korlátozták. Mindenesetre befelé megvan a kellő teljesítmény, hiszen 9 V 2 A adaptert fogad, tehát nincs a végletekig kiaknázva a rendelkezésre álló lehetőség.

A töltés 4-8 mm közötti távolságban működik, nyilván minél közelebb érdemes tartani a telefont. A 86 grammos eszköz szerencsére Type-C aljzatot kapott. Az L054PA1 kuponkóddal 5.000 Ft-ért vásárolható meg.

Dron21

A kopterezés világában otthonosan mozgók bizonyára tudják, hogy általában egy akkumulátort kapunk az eszközök mellé. A VISUO modellje nem a megszokott, alacsony kapacitású teleppel érkezik, 5-10 perc repülési idővel, hanem egyenesen három darab, kategóriaátlag feletti, 1.800 mAh-s modullal, amivel egyenként 15-20 perc levegőben töltött idővel, tehát összesen 45-60 perccel lehet kalkulálni.

Összecsukható, így igen kis helyen elfér. Kapott egy 2 Mp-es kamerát, így a mobiltartós távirányítóval élőképet is ad. A 2,4 GHz-es frekvenciasávon kommunikál, nagyjából 50 méterig.

Jó belépő szintű gép, főleg a három akkumulátor miatt. 18.500 Ft-ért vehető meg az L9515RM kuponkóddal a Lenovo Watch X-nél leírt áfamentes szállítási móddal.

Mx10

Az Android-os TV box-ok népszerűek, mert alacsony áruk ellenére igen sok feladatra befoghatóak, legyen az böngészés, vagy BD50 anyagok lejátszása hálózatról. Az MX10 ígéretes eszköz, mivel a 4 GB RAM, valamint a friss, 8.1-es Android nem túl gyakori ebben a szegmensben.

Nem a jól megszokott AMLogic alapú, ezúttal egy RK3328 dübörög a géptető alatt. A 64 GB-os verziót érdemes választani, mivel csak párszáz forint eltérés van a gyengébb modell és e között, viszont újabb a szoftver. USB aljzattal bőven ellátták az MX10-et, 1 db USB3-as és 3 db USB2-es várja a perifériákat, tehát monitor, billentyűzet és kontroller kombináció mellé elfér még bőven a háttértár is.

A HDMI mellett található SPDIF optikai hangkimenet is, de analóg eszközökhöz is csatlakoztatható. Hálózatra pedig nem csak WiFi, hanem Ethernet port segítségével is léphetünk az L3344V kuponkóddal 16.000 Ft-ért áfamentesen megvásárolható eszközzel.

Forrás: hirado.hu

Hasonló hírek

Egészségünk is ki van téve hekkertámadásoknak

Géza

Biztonságos lesz a wi-fi a vizes vb-n

Edit

Nem működik a telefonod? Magyarok ezrei ébredtek erre!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------