Életmód hírek

„Addig eszem, amíg bele nem halok!” Nem áll le az evéssel a 317 kilós gamer

„Addig eszem, amíg bele nem halok!” Nem áll le az evéssel a 317 kilós gamer

A brutálisan elhízott Casey King 34 éves, jelenleg 317 kg-ot nyom, az apjával él, és egész nap mást sem csinál csak eszik és videojátékozik.

A férfi gyerekként is pufók volt, de akkor még teljes életet tudott élni. Érettségi után a vendéglátásban helyezkedett el, ahol szinte észrevétlenül kúsztak fel rá a kilók; pár hónap leforgása alatt 227 kg-osra nőtt, ezzel a súllyal pedig már dolgozni is képtelen volt, ezért anyja kidobta otthonról.

„Addig eszem, amíg bele nem halok!” Nem áll le az evéssel a 317 kilós gamer 1
Kép: Mirror.uk

Casey az édesapjához költözött, ahol még inkább elfajultak a dolgok, ugyanis ott még többet evett: házhoz rendelte a zsírban tocsogó, egészségtelen gyorskajákat, és már ki sem mozdult otthonról, csak aludt, videójátékozott és evett. „Mikor felkelek, azonnal ennem kell. Aztán tévézek és játszok, amíg le nem fekszem. Ez nem túl aktív élet. Enni fogok, amíg élek” – nyilatkozta a férfi a Mirrornak.

„A virtuális valóságban engem is elfogadnak. Senki sem lát, így az a Casey lehetek, aki mindig is lenni akartam. Ott senki nem ítél el a súlyom miatt.”- folytatta, majd hozzátette, hogy a ruhái kényelmetlenek és nagyon szorítják őt, ezért általában egész nap meztelen.

„Addig eszem, amíg bele nem halok!” Nem áll le az evéssel a 317 kilós gamer 2
Kép: Mirror.uk

Ráadásul az alapvető tisztálkodás is gondot okoz számára: egy hordóban fürdik az udvaron, mert már többször is beszorult a zuhanyzóba, vannak testrészei amit nem ér el, ezért az apja fürdeti, és ha ez nem lenne elég, vécézni sem tud egyedül. „A méretem miatt olyan dolgokat kell kérjek az apámtól, amit normális esetben nem kérne senki a szüleitől a harmincas éveiben. Szükségem van egy kis segítségre, hogy tisztán tartsam magam, hogy kitörölje a s*ggem, illetve, hogy megmossa a hátam és a lábaim.”

Forrás: noizz.hu

Foto: Mirror.uk

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Related posts

Névnapok május 30.

info

Tényleg bruttó 300 ezret kereshet egy bolti pénztáros?

Mazsi

Az egyszeri fog meséje, avagy jól nézd meg, hova mégy fogorvoshoz

Mazsi