Hirmagazin.eu
Életmód hírek

A vőlegény már az esküvőre készült, amikor szívszorító üzenetet talált a zakója zsebében!

Sanyi nagyon izgatott volt az esküvője napján!! Amikor izgalomtól remegve magára húzta az esküvői zakóját, feltűnt neki, hogy…

Sanyi nagyon izgatott volt az esküvője napján!! Ez volt a nagy nap, aznap fogja elvenni Andit! Amikor izgalomtól remegve magára húzta az esküvői zakóját, feltűnt neki, hogy egy összehajtott papírlap lapul a zakó zsebében!!

Mikor széthajtogatta, alig hitt a szemének: az alábbi sorokat találta a papíron édesanyja írásával:

„Drága Fiam,

Fiam, egy nő lehet, hogy jó feleség, egy másik nő pedig lehet, hogy jó anya. Ha találsz egy olyan nőt, aki jó feleség és anya egyben, akkor bánj úgy vele, mint egy királynővel. az ilyen nő igazi kincs!

Ahelyett, hogy tökéletes külsőre, és hosszú vékony lábakra költenéd a pénzed, becsüld meg azt a nőt, aki mindig melletted áll!

Ne hagyd, hogy az összes házimunkát a nő végezze!! Nem ez a sorsa. Segíts neki, amiben csak tudsz!

Fiam, soha ne egy olyan világra vágyj, amiben a pénz az úr. Ha azt mondod, hogy te vagy a családfő, ne a pénzedre gondolj, amit megkeresel… Gondolj a feleséged arcára, hogy milyen büszke mosollyal néz fel rád!

Soha ne emelj kezet egyetlen nőre sem! De a lelkét se bántsd! A testi fájdalom semmi ahhoz képest, amekkora sebet ejthetsz a szívén.

Nincs annál szebb az életben, mint, amikor fáradtan hazaérsz a munkából, és a mosolygós, gyengéd feleséged meg a vidám kisgyereked fogad téged szerető szívvel!

Amikor fiatalok voltunk, apád kaviccsal dobálta az ablakomat, hogy kimenjek egy pillanatra. Nagyon hiányoztam neki, látni akart!

Fiam, a feleségedet soha ne hasonlítsd össze más nőkkel!! Gondolj arra, hogy számos férfival találkozik ő is, de mégsem hasonlít össze téged egyikkel sem!

Apád és én mindig együtt oldottuk meg a problémáinkat, és soha nem hagytuk, hogy közénk álljanak!!

Fiam, tanuld meg, hogy mindig ott kell állj a feleséged mellett, hogy a válladon bármikor kisírhassa magát, ha arra van szüksége!

Fiam, mindig is emlékezz rám és az apádra. Ezután is, hogy családot alapítasz! Sok felnőtt elfelejti a szüleit…

Édesanyád.”

Sanyinak könnyek szöktek a szemébe! Azt sem tudta hol van, de egyet biztosan érzett: végtelen hálát, hogy ilyen édesanyja van, és azért is, hogy egy Andihoz hasonló, csodálatos nőt vesz ma feleségül!!

Forrás: tudásfája / Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Gender mosdó helyett szoptató-pelenkázó szobát! – Kovács Karolina cikke

Normális a pofon a japán iskolákban?

info

Borzasztó tragédia: répapucolás miatt halt meg egy magyar nő

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------