Hirmagazin.eu
Főoldal » A visszaszámlálás elkezdődött: 15 adás múlva elhallgat a Morning Show
Bulvár

A visszaszámlálás elkezdődött: 15 adás múlva elhallgat a Morning Show

A Mor­ning Show, és így Se­bes­tyén Ba­lázs és csa­pa­tá­nak nap­jai meg van­nak szám­lálva. No­vem­ber 19-én ugyanis vég­leg el­hal­kul a Class FM. De vajon mi lesz a mű­sor­ve­ze­tők­kel?

Néhány hónappal ezelőtt kiderült, hogy a Class FM frekvencia- engedélye lejárt, és nem is hosszabbítják meg. Balázsék tehát ismét rádió nélkül maradnak, akárcsak – szinte napra pontosan – hét évvel ezelőtt a Danubius Rádió megszűnésekor.

A legnépszerűbb tagnak, Balázsnak nincs félnivalója, hiszen évek óta képernyőn van, csatornájánál első számú műsorvezetőnek számít. A csípős nyelvű rádióst a műsor megszűnése így lelkileg és anyagilag érintheti majd rosszul, hiszen ő a Moring Show producere is. Anyacsatornájánál továbbra is számítanak rá, így minden bizonnyal nem marad munka nélkül.

Rákóczi Ferinek is lesz tennivalója, hiszen a belvárosban egy patinás éttermet üzemeltet. A hely rendkívül népszerű, főleg azért, mert maga Feri is időnként beáll a konyhára. A vállalkozás tehát nemcsak üzleti befektetés számára, de egyben hivatása is. Ugyanakkor ő a tévében is megállta már a helyét,2010-ben Majkával együtt vezették az Ezek megőrülteket, így vélhetően számíthat a jövőben is felkérésre.

A visszaszámlálás elkezdődött: 15 adás múlva elhallgat a Morning Show
A három jó barát néhány nap múlva jó időre elhallgat. (Fotó: Facebook)

De mi lesz Vadon Janival? Alighanem ő van a legnehezebb helyzetben, hiszen ő eddig rendre Balázs műsorvezető társaként kerülhetett reflektorfénybe.  Régi cimborája mellett kapott lehetőséget a Celeb vagyok, ments ki innen!-ben, a Kalandra fal!-ban, a Széfben kérdésszerkesztőként, és a Kész Átverés!-ben műsorvezető társként, akárcsak a néhány hetet megélt Vundersőn és Zuperszexiben.

Igen ám, de jelenleg Balázs a saját műsorán dolgozik, így Janinak más lehetőségek után kell majd néznie, feltéve, ha a rádiósok nem tudják együtt folytatni a műsort más rádiónál, aminek a hallgatok örülnének a legjobban.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Egyre rosszabb állapotban van Celine Dion férje

info

Rendőrök állították meg a sisak nélkül bicikliző Schwarzeneggert Ausztráliában

info

Macauly Culkin

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!