Hirmagazin.eu
Főoldal » A viselkedése már veszélyeztette a műsort: ezért rúgták ki Teót az Éjjel-nappal Budapestből
Bulvár

A viselkedése már veszélyeztette a műsort: ezért rúgták ki Teót az Éjjel-nappal Budapestből

Budapest — Eddig szinte semmit nem lehetett tudni arról, miért vált meg az Éjjel-nappal Budapest az egyik markáns szereplőjétől, Teótól.

Az RTL II egyik legsikeresebb műsora, a hétköznaponta 21.30-kor jelentkező széria a napokban erősítette meg, a stábból távozik a karaktert megformáló Gerendásy Gábor (41). Az okokra nem tértek ki, ahogy a szereplő is hallgatott. Lapunknak egy, a produkcióhoz közel álló személy elárulta, Gerendásyval nem először akadt problémája a sorozat készítőinek, akik végül úgy döntöttek, a jövőben nem kívánnak együtt dolgozni a férfival, aki 2018 májusa óta volt a csapat tagja. A Blikket a produkcióhoz közel álló személy kereste meg azzal, hogy mesél az ügy hátteréről.

„Az egész egy éve kezdődött. Teó egyszer csak napokra eltűnt, hiába keresték, semmire sem reagált. Végül, amikor megjelent a forgatáson, nem volt olyan állapotban, hogy dolgozzon, nem tudott kamera elé állni– mesélte a bennfentes, kiemelve, a stábnak ilyenkor át kell szerveznie a forgatást.

Ennek ellenére a produkció igyekezett alkalmazkodni Teóhoz: az informátor állítja, a stábtagok megértették, hogy nehézségekkel küzd, így büntetés helyett segíteni próbálták. Gerendásy hamarosan ismét munkába állt, ám az év során magánéleti nehézségei adódtak. Hosszabb fizetett szabadságot kapott, valamint a sorozat szakemberei is segítettek neki a nehéz időszakban. Úgy tűnt, ÉNB Teó ismét egyenesbe jön, tavaly még az RTL Klubon sikerrel futott A Konyhafőnök VIP-ben is versenyezhetett, nem is teljesített rosszul, ám információink szerint idén év elején újra nem jelent meg a forgatáson.

„Amikor végre sikerült elérni telefonon, már lehetett érezni, hogy gond van. Közölte, tudja, hogy egész héten forgatnia kellene, de nem fog” – mesélte a bennfentes. „Ekkor döntöttek úgy, hogy nem kívánnak tovább dolgozni vele, mert az adás biztonságát veszélyezteti a viselkedése. Ennek ellenére úgy tudom, nem engedték el a kezét, igyekeznek segíteni neki.”

Távozása óta több alkalommal is kerestük Gerendásy Gábort, ám érdemben nem reagált a hívásunkra, míg a csatorna csak rövid kommünikében reagált kérdéseinkre.

„A távozás tényét megerősítettük, ennél többet nem tudunk mondani” – adta tudtunkra az RTL Magyarország Marketing- és Kommunikációs Igazgatósága.

Videón üzent

Az elmúlt napokban Gerendásy Gábort a közösségi oldalán rengetegen faggatták a történtekről. Gábor érdekes videóüzenetben válaszolt a kérdésekre. – Maradjunk abban, hogy összekülönböztünk néhány dolgon. Egy biztos, nem maradtok nélkülem – suttogta a furcsa videó végén Gábor.

Forrás: Blikk.hu

Hasonló hírek

Tóth Vera: Ducin jobban tetszettem a pasiknak!

Edit

Kiderült, mi lesz Gesztesi Károly vagyonával

Géza

Nem semmi, bekerülhet a Guinness Rekordok Könyvébe Bódi Csabi

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------