Image default
Bulvár

A világ legdrágább ruhái és kiegészítői

Átlagemberek számára felfoghatatlan összegű ruhakölteményekben pompáznak a hírességek, de vajon mik a legdrágább ruhadarabok és kiegészítők? Most bemutatjuk az elmúlt 10 év rekordösszegű ruháit!

  1. Monte Carló – 2012-ben mutatták be egy milliárdosokkal színültig teli Monte Carlo-i szállodában Debbi Wingham alkotását.A különleges, két darab 25 karátos fekete gyémánttal díszített ruhát közel hat hónapig készítették és a két hatalmas gyémánt mellett sok apró is csillogóbbá teszi a 13 kilogramm súlyú ruhát.

    Ára szinte felfoghatatlan: aki meg szerette volna vásárolni, annak hitelkártyáján legalább 1,2 milliárd forintnak kellett lennie, már 6 évvel ezelőtt!

2. A legdrágább koktélruha – Ha azt gondoltad, hogy az előző ruhánál biztosan nem készítettek drágábbat, akkor hatalmas tévedésben vagy: ugyancsak 2012-ben, egy nemzetközi vállalat megbízásából készítette el a New York-i Chloe and Reese ezt a koktélpartira szánt ruhát, amelyen 4,5 milliárd magyar forintnak megfelelő árcédula lógna, ha eladó lenne. Persze ha valaki hasonlót szeretne rendelni, annak nincs akadálya, de ma, a készítősaját bevallása szernit, ugyanazt a ruhát nem tudja elkészíteni, egy hasonlónak pedig az ára 10,5 milliárd Ft lenne! (Az egyszerű fekete ruhát 85 darab gyémánt díszíti és teszi igazán egyedivé.)

3. A világ legdrágább csizmája – Ki ne ismerné Manolo Blahnik nevét? Az ő neve garancia mindenkinek, aki igazán szép lábbeliket szeretne magának. Hozzá fűződik az a csizma is, amit a legdrágábbként tartanak számon.

Ezen az aligátor-bőrből készült magas csizmán nincsenek gyémántok és egyéb különlegességek, ára mégis meghaladja a 13 Millió Ft-ot (tizenhárom millió forintot) és egészen New Yorkig kell utaznia annak, aki meg szeretné vásárolni.

 

 

4. A legdrágább ruha, ami szalagkészült – Biztosan irigykedve néztek osztálytársai arra a szerencsés tinédzserre, akinek szülei megengedhették maguknak ezt a 100 millióba kerülő szalagavató-ruhát.

A ruhát nem flitterekkel, vagy hasonló olcsó anyagokkal díszítették, hanem valódi gyémántdarabokkal, ettől lett olyan fényesen csillogó, ahogyan a képeken is látszik. A kaliforniai tervezők által megálmodott vállnélküli ruha elkészítése legalább három hónapot vesz igénybe, így ha valaki hasonlót szeretne varratni gyermekének, érdemes időben elkezdeni a szervezést!

5. A legdrágább sportmelltartó, ami nem is olyan drága – Azoknak, akik nem elégednek meg a kényelmes és praktikus sportruházattal, hanem fontos nekik sportolás közben is az elegancia és a divat, egészen biztosan imádják ezt a melltartót.

Fekete anyagból készült, amely segít szellőzni a testnek, de az elegancia érdekében nagyon apró fekete Swarovski kristályok is találhatók rajta. Joggal merül fel a kérdés sokakban, hogy mi szükség erre egy sportruhán, de akik megvásárolják a közel másfélmillió forintos ruhadarabot, azok biztosan elégedettek lesznek vele.

6. A legdrágább arckrém – Az idő múlásával mindannyiunknak szembe kell néznünk, de azért időről-időre megpróbáljuk felvenni a harcot a ráncokkal és a bőr öregedésével. Vannak, akik bármit hajlandók lennének megadni, csak azért, hogy néhány évvel fiatalabbnak tűnjenek.

Az egyik legnagyobb japán gyártó, a Shiseido dobta piacra néhány éve a La Créme névre hallgató termékét, amellyel fennállásának harmincadik évfordulóját ünnepelte és amit a legdrágább arckrémként tartanak számon azóta is. A francia kristálytégelyben kiszerelt krém ára huszonötször nagyobb, mintha ugyanennyi aranyat vennénk. A gyűjtőknek szánt kivitel ára negyvenhárom millió forintnál is több, azonban semmivel sem ér többet, mint a fabulon, vagy a Nivea, sőt…

7. A legdrágább műköröm – A legdrágább manikürt 2005-ben nyitotta meg a londoni Harrods áruházban üzletét a leghíresebb manikűrös, Leighton Denny. Annyira sikeres, hogy megválogathatja vendégkörét, nem lehet csak úgy betoppanni hozzá – ügyfeleinek többsége milliárdosokból és arab hercegnőkből áll. Az ő nevéhez fűződik a világ legdrágább manikűr-kezelése is, amiért a meg nem nevezett vevő egészen elképesztő kreációt kapott: körmeit kilenc karátos drágakövekkel és egyéb csodás anyagokkal díszítette fel és ezért mindössze 379 millió forintot számolt fel az idén.

Forrás: unternd-co.uk

Hasonló hírek

Részeg fiatalok fogdosták meg Magyarország szépét!

Mazsi

Berki, a milliomos celeb

info

Agyvérzést szenvedett a Jackson-klán feje

info