Hirmagazin.eu
Főoldal » „A vérnyomásom az egekben van” – Egy másik nővel látta, féltékenységi rohamot kapott Berki Mazsi
Bulvár

„A vérnyomásom az egekben van” – Egy másik nővel látta, féltékenységi rohamot kapott Berki Mazsi

Berki Krisztián felesége gyanútlanul indult el egy ruhaüzletbe vásárolni, amikor megpillantotta férjét egy másik nővel. Mazsi azonnal nyomozásba kezdett, majd le is leplezte férjét.

Tökéletes a harmónia Berki Krisztián és felesége között, akik annyira nem tudnak betelni egymással, hogy szinte minden percben ’Szerelemnek’ szólítják egymást. Éppen ezért taglózta le Berki Mazsit, amikor az egyik üzletbe betérve megpillantotta férjét egy másik nővel vásárolgatni.

Tökéletes a harmónia Berki Krisztián és felesége között

Mazsi azonnal felhívta legjobb barátnőjét miközben a próbafülkéknél figyelte Berkit és a csinos hölgyet. „Nem tudom, hogy ki lehet ez a nő. Krisztián összes kapcsolatát ismerem. Tudom, hogy kivel beszél, kivel tárgyal. Ráadásul utál vásárolni, így az, hogy egy másik nővel menjen el vásárolni az abszurd abszurdja” – pánikolt a Sláger TV-n látható ÜBERKIrályban Mazsi, aki legjobb barátnőjét hívta fel tanácsot kérni, mitévő legyen.

Letaglózta Berki Mazsit, amikor az egyik üzletbe betérve megpillantotta férjét egy másik nővel vásárolgatni

„Ahogy nézem őket összeszorul a szívem, a torkom, kalapál a szívem. A vérnyomásom az egekben van” – mondta barátnőjének Mazsi, aki úgy döntött utánajár annak, hogy férje kivel vásárolgat, ezért odalépett a pároshoz. „Évi régóta a stylistom, nekem nincs időm arra, hogy végigjárjam az üzleteket és ruhát válogassak magamnak. Évi segít nekem ebben, aki a fotózások, közszereplések alkalmával kezelésbe veszi a megjelenésem. Mazsinak nincs miért aggódnia. Nem örülök, hogy ennyire megijedt, bár nem tudom mi lett volna, ha ez egy éles szituáció lett volna” – tette hozzá tréfálkozva az überkirály, aki azzal nyugtatta meg feleségét, hogy a stylist segítségével ő is kedvére válogathatott a ruhák közül.

A stylist segítségével Mazsi is kedvére válogathatott a ruhák közül

„Éviről már sokat hallottam Krisztiántól, de még sosem találkoztunk. A szívem majd kiugrott a fejemen, amíg nem tudtam, hogy kivel vásárolgat. Megnyugtatott, mikor bemutaott minket egymásnak és kiderült, hogy ki is ő. Az pedig kifejezetten kedves volt Krisztiántól, hogy én is választhattam magamnak néhány ruhadarabot” – árulta el a 20:55-től látható ÜBERKIrályban Berki Mazsi.

Mazsi azonnal megnyugodott mikor kiderült kiről van szó.

Forrás: Ripost

Fotó: Zsolnai Péter

Hasonló hírek

Johnny Depp titokban feleségül vette barátnőjét

info

Répás Lajos állítja, lesznek meglepetések Klapka végrendeletében!

Mazsi

Döbbenet: a világhírű modell így néz ki egy hónappal szülés után

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!