Főoldal » A Várkonyi-Marsi csere újabb csapást mért férjeik barátságára
Bulvár

A Várkonyi-Marsi csere újabb csapást mért férjeik barátságára

Ré­góta plety­kál­nak arról, hogy Boch­kor Gábor és Palik László Vár­ko­nyi Andi miatt vesz­tek össze. Marsi Anikó TV2-s szer­ző­dése pedig csak ron­tott a hely­ze­ten.

Jó néhány évvel ezelőtt Bochkor Gábor és Palik László legendásan nagy barátok voltak. A Kiskegyed szerint ez a kapcsolat Várkonyi Andrea miatt romlott meg.

Bochi párja ugyanis nem Palikot választotta, amikor álmait kergetve, kipróbálta a rallyzást. A TV2 sztárja ugyanis Szalay Balázzsal vágott bele az extrém autósportba. Paliknak ez rosszulesett, és nem is volt hajlandó kommentálni a történteket, hiába kérdezték meg róla számtalanszor. Várkonyi viszont nem hallgatott.

“Nagy ostobaság lenne részükről, ha miattam hosszan megromlana a viszony köztük. Ez az én dolgom, Gábornak és Lacinak mindehhez semmi köze”

– nyilatkozta akkoriban Andi.

A Várkonyi-Marsi csere újabb csapást mért férjeik barátságára
(Fotó: Facebook)

A magazin szerint az, hogy időközben Palik felesége, Marsi Anikó került Andi helyére a Tényekben, csak olaj volt a tűzre. Hiszen mindez nem érintette túl jól Várkonyit. Annak ellenére, hogy nemsokára új kihívások várnak rá a csatornánál.

A Várkonyi-Marsi csere újabb csapást mért férjeik barátságára 1
(Fotó: TV2)

A Bochkor-Palik konfliktus gyökeréről a Színes Ász Szalay Balázsnál is érdeklődött. A legendás magyar autóversenyző pedig megerősítette a pletykákat.

Úgy történt, ahogyan korábban is mondtam. Andi átült hozzánk, és azóta változott meg valami!

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Még csak pénzt sem kértek érte – a színész egy taxiban felejtette táskáját

info

Stadler József végrendelete után kutatnak a rokonai

Mazsi

Botrány a levegőben: már csak pénzért ad interjút Kunovics Katinka!

Mazsi