Image default
Bulvár

A válásról beszélnek: kitálaltak Harry herceg és Meghan hercegné alkalmazottai

A sze­mély­zet össze­súg a hátuk mö­gött.

A Meghan Markle és Harry herceg körül dolgozó alkalmazottak szkeptikusak a pár házasságával kapcsolatban. Egy forrás szerint a dolgozók megjegyzéseket tesznek a kapcsolatukra, és mindössze „öt évet adnak nekik.” Egy korábbi királyi segítő szerint a palota személyzetének néhány tagja „Amerika-ellenességet” mutat az új hercegné felé, sőt a forrás szerint „kulturális csata” dúl a királyi háztartásban. Ha valaki csatlakozik a családhoz, azt várják tőle, hogy szolgálja a királynőt és az országot, nem pedig, hogy egy amerikai színésznő legyen tévésorozatból – írja a Ripost.

Harry irányába rengeteg kedvességet mutatnak az alkalmazottak, de Meghant még mindig nem ismerték ki – tette hozzá. Titokban összesúgnak a hercegi pár háta mögött, azt mondják, hogy öt év múlva biztos elválnak, sőt van, aki szerint Harry nem a saját súlycsoportjából választott feleséget.

A hercegné állítólag felrúgta a szabályokat, többek közt azzal, hogy üzenetekkel bombázza a segítőit. Hajnali ötkor szokta kezdeni a napját, majd egyeztet az alkalmazottakkal. Napközben is megírja nekik kéréseit és titkos találkozókra jár az alattvalókkal, amiről senkinek nem szól előre.

A személyzet szerint nehezen kezelhető, hiszen magasak az elvárásai és hollywoodi környezetből érkezett. Katalin hercegné sokkal udvariasabb az alkalmazottakkal.

(Ripost)

Forrás: Blikk.hu

FOTÓ: PUZZLEPIX

Hasonló hírek

Csodásan néz ki, magazinokban pózol, és fogyatékkal él

Edit

Liptai Claudia kitálalt: nincs esküvő!

Mazsi

Megszólalt a műtétje után Caramel: pokoli kínokat kell átélnie

Géza