Főoldal » A turisták egy kiszáradt folyómederben filmeztek a sivatagban… néhány perccel később mindannyian kiabálni kezdtek – VIDEÓ
Ázsia

A turisták egy kiszáradt folyómederben filmeztek a sivatagban… néhány perccel később mindannyian kiabálni kezdtek – VIDEÓ

Aki olvasta a Bibliát, az biztosan emlékszik arra a történetre, amikor a Mózes vezetésével a zsidók kijönnek Egyiptomból. Miután elhagyják a termékeny Egyiptom földjét, a zsidó hívők, Izrael déli részén található sivatagjában vándoroltak, ahol szinte nem is léteznek folyók, és eső is ritkán esik.

A turisták egy kiszáradt folyómederben filmeztek a sivatagban… néhány perccel később mindannyian kiabálni kezdtek - VIDEÓ

Ez a történet már több mint 3000 éves, de a pusztában a dolgok még mindig változatlanul maradtak…

Ez a videó valahol ott készült, ahol Mózes bevezette izrael népét, az ígéret földjére. A turisták éppen egy kiszáradt folyómederben filmeztek, a Negev-sivatagban, amikor egy óriási meglepetésben volt részük. Nem lehet tudni, hogy ez a folyómeder mikor került utoljára víz alá, de ezentúl az emberek tudni fogják, hogy igenis léteznek csodák!

Forrás: buzzblog.eu

Hasonló hírek

Tündérvilággá változtatták a japán erdőket a világító szentjánosbogarak

Edit

Három csoda, amit csak ősszel láthatsz Japánban

Edit

A hely ahol két Óceán találkozik és nem keverednek össze! CSODÁLATOS VIDEÓ!

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------