Hirmagazin.eu
Főoldal » A túlvilág létezik – állítja egy tinédzser
Tudástár - minden érdekesség

A túlvilág létezik – állítja egy tinédzser

Az 1999-ben született Colton Burpo neve sokak számára ismerős lehet, hisz hihetetlen történetéből sikerkönyv és film is készült. A tinédzser 2003-ban egy vakbélgyulladás miatt a klinikai halál állapotába került, és állítása szerint a mennyországban találkozott meg nem született nővérével, valamint az ő születésekor már 30 éve halott dédnagyapjával is.

A túlvilág létezik – állítja egy tinédzser

A fiút vakbélgyulladással vitték kórházba, ahol az operáció közben perforált a vakbele, és Colton kritikus állapotba került. Az orvosok a szülőket felkészítették a legrosszabbra, az apa pedig az égieken kérte számon, hogy miért hagyják szenvedni a fiát.

Ám Colton visszatért a tetszhalott állapotból, és két hét múlva elhagyhatta a kórházat. Röviddel azután, hogy hazatért, arról kezdett mesélni, hogy a mennyország létezik, és hogy a kórházi ágyon kívülről látta magát.

Elmondása szerint a mennyországban angyalkórus fogadta, és alkalma volt Jézus ölében ülni. A szülők először úgy gondolták, hallucinál a fiúk, hisz csupa olyan dologról mesélt, amelyekről négyévesen még nem lehetett tudomása. Elmondta, hogy találkozott meg nem született nővérével, akiről addig senki nem tett említést neki, de beszélgetett a régóta halott dédnagyapjával is, akivel olyan dolgokról esett szó, amelyekről senki sem tudhatott.

Colton az Isten trónusának nagyságáról is mesélt, arról, hogy a Szentlélek miként bocsát erőt magából ahhoz, hogy segítsen az embereken. A fiú egy figyelmeztetést is megfogalmazott: az embereknek fel kell készülniük a végső összecsapásra.

A túlvilág létezik – állítja egy tinédzser 1

Colton elképesztő történetéből hihetetlen sikerű könyv született, a bestseller 2010 óta vezeti az amerikai sikerlistákat. A könyvből készült filmet 2014. április 16-án mutatták be az Egyesült Államokban.

Halálközeli élményről Colton Burpo mellett egy idegsebész is beszámolt, aki egy agyhártyagyulladás miatt töltött sok időt kómában. Az orvosok nem sok esélyt adtak a felépülésére, ám miután magához tért, Coltonhoz hasonlóan arról mesélt, hogy a mennyországban járt. Könyvében leírja: korábban ő is azon az állásponton volt, hogy a túlvilági élmények az agy szüleményei, ám miután személyesen is megtapasztalt egy ilyen élményt, gyökeresen megváltoztatta az álláspontját.

Forrás: Arany gondolatok

Hasonló hírek

Figyelmeztetés, veszélyes sugárzás éri a Földet, leállhat az internet

Mazsi

Törzsek, amelyek nem akarnak kapcsolatba lépni a külvilággal

Géza

Szent Mihály napja

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!