Hirmagazin.eu
Főoldal » A traktorral elgázolt kislány volt a második gyermekük, akit elveszítettek – Drámai részletek a tiszakanyári család tragédiájáról..
Belföldi hírek

A traktorral elgázolt kislány volt a második gyermekük, akit elveszítettek – Drámai részletek a tiszakanyári család tragédiájáról..

Tiszakanyár — Kedd este óta két járőrautó és egy csapatszállító mikrobusz posztol B. Bertalan háza előtt.

Lincshangulat lett úrrá Tiszakanyáron a traktorral elgázolt kislány tragédiája miatt: bosszúért kiáltanak a rokonok!

A rendőrök így próbálják megvédeni őt, nehogy az olaszliszkai lincseléshez hasonló eset történjen Tiszakanyáron is.

Ott, mint ismert, Szögi Lajos (†44) elsodort egy kislányt, őt pedig bosszúból halálra verték. A traktoros ugyanis kedd délután kanyarodás közben elgázolta a biciklijét toló Kanalas Nórát (†14), akinek a rokonai gyilkosnak tartják őt és bosszúért kiáltanak.

Nóri vidám és kedves lány volt, családját összetörte a gyász. / Fotó: Pozsonyi ZitaNóri vidám és kedves lány volt, családját összetörte a gyász. / Fotó: Pozsonyi Zita

– A szerenád végén kiléptem az iskola kapuján, az egyik tanár utánam szólt, hogy a húgom hason fekszik az úton, elütötte egy traktor – mesélte sírva a Blikknek Stefánia (15), a kislány nővére. – Láttam aput, ahogy Nóra mellett ül az úttesten, sírva szólongatta. Könyörgött: „Én vagyok az apukád, hallod, drágaságom, ébredj fel, menjünk haza!” Hirtelen megrázkódott Nóri keze, majd a következő pillanatban elment. Azt hiszem, a húgom megvárta, míg megérkezik apu, csak utána halt meg…

Stefánia (jobbra), Nóra nővére gyertyát gyújtott húga emlékére a családtagokkal. / Fotó: Pozsonyi ZitaStefánia (jobbra), Nóra nővére gyertyát gyújtott húga emlékére a családtagokkal. / Fotó: Pozsonyi Zita

Az ötgyermekes Kanalas János (44) otthonában tapintható a fájdalom. Az édesapa képtelen elfogadni, hogy imádott kislánya, a legkisebb gyermeke nincs többé.

– Ismerem jól a Bercit, napközben traktorozik, este pedig polgárőrként dolgozik. Biztos fáradt volt, amikor elgázolta a kislányomat – vélte János. – Még csak bocsánatot sem kért, amiért elvette tőlem a gyerekemet. Hogy bántanám-e, ha idejön? Hát persze, hogy bántanám. Melyik szülő hagyná az ilyet szó nélkül?

Itt történt a szörnyű baleset, Nórin már nem lehetett segíteni a gázolás után. / Fotó: Pozsonyi ZitaItt történt a szörnyű baleset, Nórin már nem lehetett segíteni a gázolás után. / Fotó: Pozsonyi Zita

János külföldön élő feleségét, Eleonórát (42) telefonon érte utol a tragédia hírével. Az asszony azonnal hazaindult, útközben többször is rosszul lett. Hiszen a legnagyobb fia, Ricsi (†14) tizenegy éve belefulladt a Tiszába, most pedig Nórát is elveszítette. A fiú akkor épp annyi idős volt, mint a húga most.

– Képtelen vagyok elfogadni, hogy Nóri nincs többé. Annyira vidám volt, sosem bántott meg senkit – folytatta a kislány nővére, Stefi. – Előző este apu a teraszon bolondozott, táncolt neki, ő pedig nagyokat nevetett. Nem voltak álmai, csak azt szerette volna, hogy a beteg unokahúga meggyógyuljon. Tegnap még a közelgő névnapjáról beszélgettünk, most a temetését kell szervezni.

A traktoros háza előtt állandóan őrködnek, hogy megakadályozzák a bosszút. / Fotó: Pozsonyi Zita/ Fotó: Pozsonyi ZitaA traktoros háza előtt állandóan őrködnek, hogy megakadályozzák a bosszút. / Fotó: Pozsonyi Zita/ Fotó: Pozsonyi Zita

A tiszakanyári általános iskolában a szerenád után tartották volna a végzősök ballagását, de Nóra tragédiája miatt elmaradt a rendezvény. Többször is kerestük B. Bertalan traktorost, de nem vette fel a telefonját.

blikk / Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Nyílt-napok a rendőrségi szakgimnáziumokban

Géza

Gálik szerint az EU két dolgot tehet bevándorlásügyben

info

Felejtse el az autót ma Budapesten

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!