Image default
Tudástár - minden érdekesség

A titkos társaságok és vallások hatása a világ eseményeire – A hatalom mátrixa

Jordan Maxwell kiemelkedő kutatóként és független tudósként folytatja munkáját az okkult/vallásos filozófia területén. Érdeklődése ezen témák iránt 1959-ben kezdődött. Három és fél évig dolgozott a Truth Seeker magazin (1873 óta) vallási szerkesztőjeként. Munkája, mely feltárja a nyugati vallások és titkos társaságok rejtett alapjait, lelkes fogadtatásra talált közönsége körében szerte a világon.

A titkos társaságok és vallások hatása a világ eseményeire
Számos szemináriumot tartott, melyekben saját rádiója beszélgetős műsorának volt házigazdája, több mint 600 rádiós műsorban szerepelt vendégként, valamint írt és gyártott számos televíziós műsorokat, és megjelent több dokumentumfilmben, köztük három 2 órás különleges adásban a CBS televíziós hálózatban. Ezen kívül szerepelt a nemzetközileg elismert 5 részes Ősi Titkok sorozatban, melyek minden részét az ősi vallások és a világ ügyeire gyakorolt átható befulyásuk megértésének szentelték.

A régi és modern titkos társaságok, valamint szimbólumaik témájában végzett munkája évtizedek óta lenyűgözi közönségét világszerte. Figyelembe véve napjaink gyorsan változó eseményeit, és rejtett vallási hátterük nagyon is valós részét, úgy érzi, hogy ezeket az ellentmondásos témákat nem csak érdemes feltárni, de túl fontosak ahhoz, hogy figyelmen kívül hagyjuk őket. Rendkívüli bemutatói során olyan dokumentumok és fényképek kerülnek elő, melyeket máshol ritkán lehet látni.

Jordan érdeklődésének területei a következők:

Asztroteológia
Nemi szimbólumok a világvallásokban
A mai vallás alapjai
Titkos társaságok és mérgező vallás
A világ rejtelmei: ősi és modern
Ősi és okkult szimbólumok és jelképek
Ókori tudományok és technológia
Rejtett Biblia tanítások és rejtélyek
A Nap a politika és a vallás történelmében
Az egyházad története, amit nem akarnak, hogy tudj
Titkos társaságok és azok hatása a világ eseményeire

http://jordanmaxwell.com/

forrás: Újvilágtudat

Hasonló hírek

Súlyosan elszíneződött a Tádzs Mahal. .. De miért? (Olvasd el és nézd meg!)

Géza

Megjött az első igazi bizonyíték a marsi élet létezésére!

Mazsi

Ez a nő abból él, hogy hírességeket harapdál

Mazsi