Image default
Programinfó

A The Jacksons is fellép idén nyáron Paloznakon!

Idén augusztus 1-3. között rendezik a paloznaki Jazzpikniket, amelyen Michael Jackson első együttese, a fiútestvéreiből álló, The Jacksons is ellátogat.

A híres család mellett több nagy név is a Balaton mellett lép fel.

A Jackson testvérek 1963-ban jelentek meg az amerikai zenei életben, kezdetben tehetségkutatókon vettek részt, majd az első három fiú részvételével apjuk a következő évben megalapítja a The Jackson Brothers nevű együttest, amelyhez Michael 1966-ban csatlakozott. Olyan sztárokkal léptek fel, mint Diana Ross, Elvis Presley, angliai koncertjeik alkalmával pedig előzenekaruk az akkor még ismeretlen. Elton John volt.

(Fotó: jazzpiknik.hu)(Fotó: jazzpiknik.hu)

A csapatnak olyan slágereket köszönhetünk, mint az I Want You Back vagy a Blame It On the Boogie. Zenéjük számos előadót inspirált, a Backstreet Boys, az N*SYNC, vagy éppen a One Direction merített művészetükből. Európai nagyvárosok után a Jazzpiknik lesz az 50. születésnapi világturnéjuk magyarországi egyik állomása, ahol testvérükről, Michaelről is megemlékeznek.

Maceo Parker, James Brown híres szaxofonosa is fellép a pikniken, de a ’90-es évek acid jazz úttörője, a The Brand New Heavies is a fellépők között szerepel. A csapat idén nyáron egy új albummal is kirukkol. Egy amsterdami formáció, az Adani&Wolf duó is ad egy koncertet, ők 2017-ben jelentették meg hatodik albumukat.

(Fotó: jazzpiknik.hu)(Fotó: jazzpiknik.hu)

A paloznaki Jazzpiknikre február 8-tól lehet jegyet vásárolni az alábbi oldalon lehet.

Forrás: MTI

Hasonló hírek

Nem mindennapi ízelítő Japánból

info

Metropol Group a budapesti Rockmúzeumban (+Videó)

info

Vasárnap érdekességekkel vár a szarvasi Mini Magyarország makettpark

info