Hirmagazin.eu
Főoldal » A test pszichológiája: ezt árulja el rólad a testtartásod!
Ezotéria: álomfejtés, jövendölés, gyógyítások

A test pszichológiája: ezt árulja el rólad a testtartásod!

A testhelyzetünk különféle szituációkban teljesen változó lehet és ezeket változásokat külső és belső tényezők is okozhatják. azonban mindenkinek megvan az az alap testtartása, amely az idő legnagyobb részében jellemző rá.

Amikor boldogok vagyunk, úgy tűnhet, hogy láthatatlan szárnyakat növesztünk a hátunkon, a vállunk kiegyenesedik és erőt sugároz a testünk. Amikor lelki problémáink vannak és gyötör minket valami, akkor a vállunk leesik, hátunk megrogy és a tekintetünk a padlót kémleli.

Lássuk, hogy az alapvető testtartások milyen személyiségtípusra engednek következtetni.

Az ilyen emberek jellemzően vékonyak. Oldalról nézve olyan, mintha a hátuk meg lenne hajolva, akárcsak egy csigaházat viselnének rajta. A vállaik fel vannak húzva és a fejük úgymond a vállak közé szorul. A tekintetük lefelé szegeződik.

Az ilyen emberek gyakran félénkek, visszahúzódóak. Nem érzik jól magukat társaságban és új ismeretségek kötésekor. Legszívesebben elbújnának a világ elől.

A test pszichológiája: ezt árulja el rólad a testtartásod!

Orális típus

Az ilyen személyek erős fizikumúak. Ha oldalról tekintjük a testüket, akkor az mindig egy kissé előrefelé dől, a fej pedig visszafelé húzódik. Az állukat előre tolják.

Az ilyen emberek általában a társaság középpontjában vannak és folyamatosan felhívják magukra a környezetük figyelmét. Szeretnek csapatban dolgozni. Szükségük van mások elismerésére, dicséretére, jóváhagyására. Nagyon érzelmesek és érzékenyek.

Mazochista típus

Ha rájuk nézünk, olyan érzésünk támad, hogy ezek a személyek egyszerűen nem képes kiegyenesedni, mindig görnyedtek, a vállaik leesnek és a kezük szabadon himbálódzik a testük mellett. A fejüket kissé lefelé tartják.

Ezek az emberek jellemzően félénkek. Megrémítik őket a kritikák és folyamatosan mások jóváhagyására szomjaznak. Állandóan próbálják kivívni mások tetszését és mások elvárásai szerint viselkedni. Ők azok, akik könnyedén felveszik az áldozat szerepet.

Pszichopata típus

Az ilyen személyek igazi keménykezű emberek. A hátuk egyenes és merev, a lazaság hiányzik belőlük. A jó testtartásuk büszkeséget fejez ki. Vállaik egyenesek, mellkasuk előre emelkedik, nyakuk egyenes és feszes.

Erős és magabiztos személyek, akik számára fontos a hatalom kézben tartása. Sikereket érnek el a karrierjükben, saját vállalkozást építenek, vezető pozíciót töltenek be. Mindig a hierarchia csúcsán akarnak állni.

Hisztérikus típus

A hátuk egyenes, de rugalmas. Izgágák, állandóan változtatják a testtartásukat. A nyakuk egyenes, fejük felfelé és kissé oldalra áll. Egyik vállukat fentebb tartják, mint a másikat.

Ezek a személyek kifejezetten vágyják a figyelmet, így sokszor előadják magukat, gyakran túlságosan is kihívóan. Nagyon érzékenyek és könnyen befolyásolhatóak. Nagyon szeretnek költekezni és sokat adnak a külsőségekre.

Forrás: tudasfaja.com

Hasonló hírek

Számokkal üzennek az Angyalok

Mazsi

Tudósok bizonyították be a telepátia létezését

Mazsi

Müller Péter: “Halottak napja nincs, csak Szeretet napja van”

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------