Hirmagazin.eu
Főoldal » A Tények műsorvezetője is távozik
Bulvár

A Tények műsorvezetője is távozik

A leg­újabb in­for­má­ciók sze­rint Dudás Ádám sem olvas már hí­re­ket többé a TV2 kép­er­nyő­jén. Azon­nali ha­tállyal tá­vo­zott a csa­tor­ná­tól.

Nem Kárász Róbert az egyedüli, aki április 1-től már nem tartozik a TV2 kötelékébe. A Tények műsorvezetője, Dudás Ádám a hírek szerint közös megegyezéssel intett búcsút a csatornának, ahol 19 évet dolgozott. Kezdetben szerkesztő-riporter volt, majd 2004-től a Tények reggeli és hétvégi adásait vezette.

A Tények műsorvezetője is távozik
(Fotó: TV2)

Dudás és Kárász távozása már a sokadik változás, ami a TV2 aktuális műsorait illeti. Előbb Azurák Csaba került ki a Tények képernyősei közül, majd Vujity Tvrtkót rúgták ki a Mokkából. Aztán Várkonyi Andrea igazolt át az újjáéledő Naplóba.

Persze érkezők is akadnak szép számmal. Azurákot az RTL Klubtól érkező Gönczi Gábor pótolja, és Andor Éva is visszatért korábbi sikerei helyszínére. Akárcsak Szebeni István, aki a Mokkában veszi át Tvrtko helyét.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Kiderült, mi vezethetett az ABBA zenekar szétválásához

Mazsi

Megviselték a gonosz pletykák Gregor Bernadett családját!

Mazsi

Törvénymódosítást akar Hajdú Péter Sarka Kata miatt

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!