Főoldal > Hírek > Főhírek > Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó > A TEK-NEK KELLETT MEGFÉKEZNIE AZ ŐRJÖNGŐ MIGRÁNST – VIDEÓ!

A TEK-NEK KELLETT MEGFÉKEZNIE AZ ŐRJÖNGŐ MIGRÁNST – VIDEÓ!

Hirdetés

Az iraki férfit már kiutasították Magyarországról, mivel rátámadt a rendőrökre, de aztán újra visszatért az országba, és ott folytatta ahol abbahagyta.

A Repülőtéri Rendőr Igazgatóság (RRI) fogdájában őrjöngő illegális bevándorlót kellett megfékeznie Terrorelhárítási Központműveleti egységeinek kedden délután.

A TEK közleménye szerint az iraki állampolgárságú férfi még 2012-ben lépte át illegálisan a magyar határt. Magyarországi tartózkodása során a hatóságok több esetben is eljárást kezdeményeztek ellene, mert az őrzött szálláson hivatalos személy elleni erőszakot követett el, és rátámadt a szállítását végző rendőrökre is.

A bevándorlót 2012 végén kiutasították az országból, de 2013 őszén újra a hatóságok látókörébe került Magyarországon. A férfit 2015 eleje óta tartották fogva a Repülőtéri Rendőr Igazgatóság fogdájában, mivel ismét eljárás indult ellene hivatalos személy elleni erőszak és rongálás miatt.

Az őrizetben lévő iraki férfit 2015. augusztus 25-én a déli órákban kísérték vissza fogvatartási helyére, amikor az RRI őrzött szállásának folyosóján ellökte az őt kísérő egyik rendőrt. A zárkájában elhelyezett férfi ezután őrjöngeni kezdett, kitörte az ablakot, és összetörte a bútorokat. Az önmagára és másokra is veszélyes személy megfékezéséhez a rendőrség a TEK közreműködését kérte.

forrás: Alfahír

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Megosztás: