Hirmagazin.eu
Főoldal » „A tárgyalás után szinte nem is tudtam magamhoz térni” – Így fogadta Pécsi Ildikó az exmenye és az unokája döntését
Bulvár

„A tárgyalás után szinte nem is tudtam magamhoz térni” – Így fogadta Pécsi Ildikó az exmenye és az unokája döntését

Budapest ― Hosszú évek pereskedése után lezárult Pécsi Ildikónak (78) és volt menyének bírósági ügye. Pártos Csilla (51) négy esztendeje a fia, Csaba képviseletében indított rokontartási pert az anyósa ellen, ám a legutóbbi tárgyalási napon elállt a pertől, amelyben több millió forintot követeltek. Így az ügy lezárult, és úgy tűnik, helyreállhat a családi béke, a művésznő megbocsát korábbi menyének és unokájának.

– Nagyon váratlan volt, ami történt, nem is számítottam rá – kezdte lapunknak Pécsi Ildikó. – Az unokám nem jött be a bíróságra, noha beidézték. Egyszer csak telefonált az ügyvédjének, hogy ez az új döntése, nem akar tovább pereskedni. Csaba gyakorlatilag elvégezte az egyetemet, eltartja magát, így nincs szüksége a pénzre. Szinte el sem hittem, amit hallok.

Pécsi évek óta járt a bíróságra, a legutóbbi tárgyalásra felkészülten, jegyzetekkel ment, amelyben a saját gondolatait, emlékeit írta össze. Ezeket szerette volna elmondani, ám erre végül nem került sor.

„A tárgyalás után szinte nem is tudtam magamhoz térni” – Így fogadta Pécsi Ildikó az exmenye és az unokája döntését 1
Pártos Csilla a bíróságon jelezte, nem akar háborúzni / Fotó: RAS-archívum

– Ez nagy ajándék most. Lezárul egy elmebajos időszak, amelyben évek óta éltünk. Az biztos, a gyógyulásunkban is sokat számít, erőt ad – folytatta a színésznő. – Még emlékszem, amikor Csaba kisgyerek volt, ült a nagypapája nyakában, rohangáltak a kertben. Sokévnyi keserűség és fájdalom van bennünk, de most talán tiszta lappal kezdhetünk.

A művésznő arra a kérdésre is válaszolt, kibékülne-e korábbi menyével, Pártos Csillával.

– Ebben a mostani őrületben ez váratlan, komoly fordulat, emberileg is. Csaba a legidősebb unokánk… Nehéz ezt elmagyarázni – mondta remegő hangon a Kossuth- és Jászai-díjas színésznő. – Az élet útjai kifürkészhetetlenek. Ha ők békülni szeretnének, akkor elfogadjuk, örülünk neki. Nehéz ezt a sok évet bepótolni, és szeretném, ha újra élhető lenne a kapcsolatunk. Bízunk benne, a történteknek mindenféle szempontból pozitív hatásuk lesz. Az biztos, hogy a tárgyalás után szinte nem is tudtam magamhoz térni. Annyira kimerültem az elmúlt években, most pedig megnyugodhatok. Egész délután aludtam… Évek óta nem pihentem ilyen hosszan, ilyen nyugodtan, békésen.

Jöhet a gyógyulás

Pécsi Ildikót és férjét, Szűcs Lajost (75) megviselte a pereskedés és a családi viszály. A színésznő tavaly tavasszal a stressz okozta kimerültség miatt kórházba került, ám hamar kiengedték. Olimpiai bajnok labdarúgó férje pedig közel másfél évig feküdt kórházban. Azóta mindketten jobban és otthon vannak.

Forrás: Blikk.hu

Fotó: RAS-archívum

Hasonló hírek

Már bánja, hogy ezt tette? Becsapva érzi magát Bochkor Gábor

Géza

Zokogott a rémült feleség: súlyos betegséggel küzd Robbie Williams

Mazsi

Micsoda változás: nézze meg Oláh Gergő új külsejét – fotóval

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!