Hirmagazin.eu
Főoldal » A szülők gyönyörködnek a magzatban az ultrahang felvételen de a nővér valami szörnyűt mond
Egészség - betegség

A szülők gyönyörködnek a magzatban az ultrahang felvételen de a nővér valami szörnyűt mond

Abbey Miles és Robert Ahern akik az Egyesült Államokban, Oklahoma államban laknak, érettségi után ismerkedtek meg egymással. Egymásba szerettek és nemsokkal később össze is házasodtak.

A házasság után Abbey elég hamar terhes lett. A terhességgel minden rendben volt és megszületett első gyermekük, egy gyönyörű kislány. Abbey-nak egy évvel később ismét egy kislány született.

Aztán a lány harmadszorra is terhes lett, a család nagy örömére.

Egy rutin ultrahang kontrollon azonban nagyon rossz hírt kaptak. A terhesség 19 hetéről volt szó és miközben a vizsgálat alatt beszélgettek, a nővér valami nagyon szörnyű dolgot mondott.

Abbey és Robert már alig várta, hogy magyarázatot kapjon. A nővér odahívott egy orvost is, aki ellenőrizte az ultrahang felvételt. A pár nem tudta, hogy életük legsokkolóbb eseménye fog bekövetkezni.

Az orvos közölte a párral, hogy a magzatnak nem fejlődött jól az agyveleje és a koponyája sem. Azok a gyerekek akik ezzel a rendellenességgel jönnek világra, csupán néhány órát élnek születésük után. Az orvosok ezért felajánlották, hogy elveszik a magzatot. Az is előfordul ugyanis, hogy a magzat meghal az anyaméhben, ami az édesanya számára veszélyes.

Abbey és Robert le voltak sújtva. Megkérdezték az orvost, mi a magzat neme, hogy legalább nevet tudjanak adni a kicsinek. A magzat kislány volt ezért Annie-nek nevezték el.

Egy rövid ideig gondolkodtak, mit tegyenek, de aztán nem szakították meg a terhességet. Ennek egyik oka az volt, hogy a szülők szerették volna Annie egészséges szerveit más babáknak majd átadni.

Mikor elérkezett a szülés ideje, Robert és Abbey gyerekruhákat vásároltak a kicsinek. Azt szerették volna, hogy ezek a ruhadarabok különlegesek legyenek. Arra is felkészítették a két lánytestvért, hogy új kistestvérük másképp fog kinézni és lehet, hogy nem tölthetnek majd olyan sok időt együtt.

A nagy napon Annie császármetszéssel született meg.

Az egész család nagyon várta már a kislány megérkezését, a körülmények ellenére. Mindannyian nagyon boldogok voltak.

Felejthetetlen volt az együttlét, mikor Robert karjaiban tartotta a picit, édesanyja énekelt neki. Sajnos Annie percről percre gyengébb lett, Abbey és Robert rájött, nincs már sok idejük hátra. Annie nemsokára elhunyt Abbey karjai közt.

Mikor Abby megértette mi történik,  felhívta az elsősegélyt, miközben tudta, hogy egész végig fel volt készülve erre. Csupán 14 órával születés után Anni családja körében elaludt.

Abby és Robert elbúcsúztak kislányuktól, aki a vizsgálóasztalon feküdt.

Később a vizsgálatok során kiderült, hogy Annie szervezete nem kapott elég oxigént a terhesség alatt. A kislány szerveit sajnos nem tudták tovább adni de kutatáshoz fel tudták használni azokat.

Annie halála után Abby negyedszer is terhes lett. Ez alkalommal a terhességgel minden rendben volt és a párnak egészséges kislánya született, akit Iva-nak neveztek el.

Sok nehézségen kellett keresztülmenniük de mindent a lehető legjobban megoldottak. Minden jót kívánunk nekik és a gyermekeknek.

csodalatos.co

Hasonló hírek

KÖVIRÓZSA: A MAGYAR ALOEVERA

Mazsi

Öt hete köhög egy másfél éves magyar kisfiú, mégsem végeztek rajta koronavírustesztet – videó

Géza

ITT A FILLÉRES GYÓGYMÓD, AMI GARANTÁLTA JAVÍTJA ÍZÜLETEINK EGÉSZSÉGÉT!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!