Image default
Belföldi hírek

A szülők eltemették a lányukat, később borzalmas tévedésre derült fény: az egész várost megrázta

Te mit tennél, ha az életed egymás után kétszer is gyökeres fordulatot venne?

Gyakran hallani, hogy a sors útjai kifürkészhetetlenek, és noha a legtöbben ezzel tisztában vannak, tudni és megtapasztalni a bizonyosságot merőben más dolog.

A történet egy végzetes közúti balesettel kezdődött, amikor egy diákokat szállító kisbusz frontálisan ütközött egy teherautóval, mert utóbbinak a sofőrje elaludt. A karambol akkora horderejűnek bizonyult, hogy több amerikai állam hatóságait is a helyszínre kellett küldeni. A mentőalakulat ledöbbenve állt az eset előtt: öten – köztük négy diák és a nevelőjük – azonnal életüket vesztették, négy embert pedig kórházba szállítottak, beleértve a 22 éves Laura Van Rynt.

Az orvosok kevés esélyt jósoltak neki

Laura szülei, Don és Susie Van Ryn annak ellenére, hogy a szakemberek kevés esélyt láttak a felépülésére, minden áldott nap bejártak gyermekükhöz, és egy percre sem adták fel a reményt.

Fotó: Laura Van Ryn és Whitney Cerak

Miközben Laura az életéért küzdött, a Taylor Egyetem saját hallottjaiként végső búcsút vett a balesetben elhunyt diákoktól. A gyászszertartás végeztével szinte egy időben megtörtént a csoda, Laura lassacskán visszatért az élők sorába, az orvosok pedig megkezdhették a rehabilitációját.

Szörnyű tévedés történt

A család öröme ugyanakkor nem volt felhőtlen, mivel képtelenek voltak a gondolaton túllépni, miszerint valami nem stimmel Laurával. Teljesen másnak látták a fogait, ahogy az orrpiercingre sem tudtak észszerű magyarázattal szolgálni.

A furcsaságok ellenére azért igyekeztek úgy tenni, mintha minden rendben lenne, és az egészet a baleset következményének tulajdonították.  A felismerés akkor következett be, amikor Laura terapeutája megkérte őt, hogy írja fel a nevét egy papírra, kisvártatva pedig jött a válasz: Whitney Cerak. 

Forrás: Femina.hu

Hasonló hírek

Uber ellen – Több napra készültek a taxisok

Edit

Földi: mind bele fogunk pusztulni, ha Európa nem lép

Edit

Drogarzenál egy III. kerületi lakásban

info