Hirmagazin.eu
Főoldal » A szülők egy hétköznapi hibát követtek el, és ez a gyönyörű kislány árván maradt….
Életmód hírek

A szülők egy hétköznapi hibát követtek el, és ez a gyönyörű kislány árván maradt….

Sajnos kevesen tudják, hogy ez a közönséges étel halálos veszélyt jelenthet!

A szülők egy hétköznapi hibát követtek el, és ez a gyönyörű kislány árván maradt....

Egy családanya megkérte a férjét, hogy menjen le a pincébe, és hozzon fel pár szem zöldséget a vasárnapi ebédhez. A férje lement, de sokáig nem tért vissza!! A család többi tagjának egy idő után feltűnt, hogy a nagyon régóta van lent, és rossz érzésük támadt! A feleség utána ment, hogy megnézze, mi történt, de ő sem tért vissza!! Ekkor a feleség édesanyja, a 68 éves nagymama szólt a 18 éves unokájának, hogy nézzen utána, mit csinálnak lent a szülei.

Belegondolni is rossz, mit érezhetett szegény idős nagymama, amikor az unokája sem tért vissza!!! Sokáig nem tudta, mit tegyen, és végül úgy döntött, átmegy a szomszédhoz, hogy megkérje, hívjon segítséget! Aztán hazament, és látta, hogy még mindig nem jött fel a pincéből senki…. Annyira aggódhatott szegény a szeretteiért, hogy az aggodalom legyőzte a józan ítélőképességét.. És ő is lement a pincébe körülnézni!!!

Soha, egyikük sem tért vissza!!! A szülők másik gyermeke, a 8 éves Mária minden családtagját egyszerre vesztette el!! Ez leírhatatlan…

Amilyen felfoghatatlan a családi tragédia, sajnos olyan egyszerű a magyarázat!!! A család elfeledkezett arról, hogy a pincében egy zsák régi krumplit is tartottak, és a krumpli megrohadt. A krumpliban pedig van egy méreg, ami frissen teljesen ártalmatlan, de a kicsi, levegőtlen pincében rohadó krumpli halálos gázt keltett!!!

Ezek az emberek még azelőtt megfulladtak, hogy rájöhettek volna, mi is történik velük!!!

Bevallom, hogy egészen eddig én sem tudtam, hogy a krumpli ilyen veszélyes is lehet! De tegnap fogtam a régi krumplit, és mind kihajítottam!!! Aztán rögtön felhívtam anyukámat, hogy ő is dobja ki a régi krumplit!!

Erről tudni életet menthet…

Forrás: extremesilverblog

Hasonló hírek

Súlyos balesetet szenvedett a magyar műsorvezető: „Sokkos állapotban bolyongtam az autóm körül”

Géza

NYÍLT LEVÉL SZINGLI CSAJOKNAK, AZ EGYEDÜLÁLLÓ FÉRFIAK NEVÉBEN

Mazsi

Hatalmas örömhírt közölt az SMA-s Levike édesanyja

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------