Hirmagazin.eu
Főoldal » A szülei elmegyógyintézetbe záratták, mert 19 évesen várandós lett! 40 év múlva hihetetlen dolog történt!
Életmód hírek

A szülei elmegyógyintézetbe záratták, mert 19 évesen várandós lett! 40 év múlva hihetetlen dolog történt!

Julie Mannix Von Zemeck-et szülei 19 éves korában elmegyógyintézetbe vitték, mivel várandós lett. Úgy gondolták, hogy ez a legjobb megoldás arra, hogy elkerüljék Julie hajadonsága miatti megszégyenítést.

Julie az egyik nős ismerősétől lett várandós, így mindenki jobbnak látta, ha ez a kapcsolat inkább titokban marad. A szülők próbálták rávenni Juliet, hogy szakítsa meg a terhességét, de a lány semmilyen körülmények között nem akart hallani az abortuszról.

“1963-ban az Egyesült Államokban illegális volt az abortusz. Amikor anyám közölte, hogy várandós vagyok-ugyanis a nőgyógyász nem nekem, hanem neki mondta el először-azt is mondta, hogy a depresszió egy igen súlyos formáját diagnosztizálták nálam”-írta meg később egy visszaemlékezésbe Julie.

Julie anyja nem akarta, hogy lánya terhessége rontsa a család hírnevét, ezért hét hónapra inkább az ideggyógyászatra záratta. “Philadephiában már-már romantikus érdeklődés övezte azt a személyt, aki depressziós lett, magába fordult, vagy öngyilkos hajlamai lettek.

Bájosan különösnek tartották az ilyen személyt, de a házasságon kívül született gyerek megbocsáthatatlan bűn volt”-mondta Julie.

Julie elutasított az abortuszt, és végül egy Aimee nevű lánynak adott életet, de mivel nem tudta biztosítani a felneveléséhez szükséges körülményeket, ezért kénytelen volt örökbeadni.

“A környezetemben mindenki úgy tudta, hogy Afrikába utaztam, még csak nem is sejtették, hogy mi történt velem. A szüleim magukba zárták ezt a “szégyenletes titkot”.

Később Julie színésznő lett, New Yorkba költözött, és egy Frank nevű úriemberhez ment férjhez. Bár már közös gyerekeik születtek, mégis a kis Aimee születésnapjáról minden április 19-én megemlékeztek.

Negyven év múlva Julie újra találkozhatott lányával. Aimee, a Kathleen Marie Wisler nevet kapta nevelőszüleitől, és egyszer úgy döntött, hogy felkeresi az igazi családját. Először interneten kereste fel Juliet, majd később sikerült személyesen is találkozzanak.

“Nevelőszüleim halála után soha nem gondoltam volna, hogy még egyszer úgy érezhetem magam, mint egy igazi gyerek. Köszönöm, hogy rátalálhattam édesanyámra, úgy érzem, mintha soha nem lettünk volna elválasztva egymástól”mondta Kathleen.

Forrás: tudasfaja.com

Hasonló hírek

Már 400 ezren látták a koronavírusos magyar rajzfilmet – képek, videó

Géza

“Le a kalappal” a Veszprém Megyei Rendőrfőkapitányság rendőrei előtt!

Mazsi

Mikor születik a baba?

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------