Image default
Belföldi hírek

A szombati tüntetések margóira..

A szombati tüntetések margóira..

Mivel is kezdhetném soraim?.. Nem írhatom azt, hogy „Kedves Ellenzék”, mert egyáltalán nem vagytok kedvesek!

Csupán annyit kérek, hogy olvassátok el ezt a pár gondolatot, ha még egyáltalán tudtok olvasni a hatalmas Orbán-gyűlölettől!

Az első tüntetésen, írtuk is, egy jobbikos faszagyerek, durván és alpári módon sértegetett egy rendőrnőt. Akik körülötte álltak, senki, még csak nem is próbálta megállítani, vagy elmondani, hogy illik viselkedni egy „tüntetésen”. Most hagyjuk a célokat, mert a célokból, egy külső szemlélő, az ég adta világon semmit nem tudott volna meg, ha a sajtó nem írta volna meg, hogy ti, új választási törvényt akartok.

Felöltöztetek, mindenki abba a ruhába, amit gondolt, hogy jó lesz, kimentetek „tüntetni”, estig ott voltatok (én is kimentem körülnézni), láttam hogy bratyiztatok, ittatok, szidalmaztatok, pocskondiáztatok, és „kampányoltatok”.

Kampányoltatok több mint 2 héttel a választás után, ahol a hatályos magyar jogszabályok és választási törvény szerint lebonyolított, nemzetközi és hazai megfigyelők szerint is teljesen törvényes választáson, a Fidesz magyar polgári párt, döntő többséggel nyert.

Én már estefelé hazajöttem, amikor elkezdtetek ordibálni, és a nemzeti dohányboltokba szaladgálni italért és cigiért.

Kép: 24.hu

Nekem, az első tüntetés nem mondott semmit sem, azért nem is mentem ki a másodikra. Talán jobb is, mert ott, álló helyemben összeestem volna, ha élőben megláttam volna, amit a Facebookról vettünk át és közöltünk.

„Orbán egy geci!” Hát, tudjátok, szégyellhetitek magatokat, de még a szégyen sem elég, bújjatok el a föld alá, és elő nem merjetek jönni, amíg a moha ki nem nő a hátatokon!

.. Mert ha Orbán egy geci, akkor Lázár is egy geci, és a Varga is, a Semjén is, és a Magyar Kormány összes tagja egy geci, akiket ti annyira gyűlöltök, hogy képesek vagytok nagy közönség előtt megbotránkoztatást kelteni, és más bűncselekményeket is elkövetni, amelyekért ugye, a mai magyar törvények értelmében, súlyos büntetések járnak.

Nem volt ott senki, amíg a plakátot pingáltátok, aki elmondta volna ezt nektek?

Btk. 216. §.) Közösség tagja elleni erőszak

Btk. 226. §.) Rágalmazás

Btk. 226/B.) Becsület csorbítására alkalmas hamis hang- vagy képfelvétel nyilvánosságra hozatala

Btk. 227. §.) Becsületsértés

Btk. 255. §.) Az alkotmányos rend elleni szervezkedés

Btk. 256. §.) Lázadás

Btk. 314. §.) Terrorcselekmény

Btk. 332. §.) Közösség elleni uszítás

Btk. 339. §.) Garázdaság

Nyugodtam olvassátok el a törvényhelyeket, a ti viselkedésetek egyes elemei és “közéleti szereplésetek” részei, beleillenek mindnek, valamely passzusába!

Most pedig csak egy gondolat az erkölcsi oldalról: ott voltatok, nyugodtan vonulhattatok, békésen pocskondiázhattatok, a migránsok nem vágták bele a fejetekbe a kaszát, vagy fejszét. Ugye?

Az EMBER, Orbán Viktor, és az EMBEREK, a Magyra Kormány munkatársai, és szakértő közreműködők, az előző ciklusban, áldozatos, és szerintem emberfeletti munkájukkal elérték, hogy nyugodtan vonulhattok és nyugodtan követhettek el bűncselekményeket, nyugodtan kimehettetek az utcára, nyugodtan sétálgathattatok ott, és nyugodtan hazamehettetek aludni, az nélkül, hogy rettegni kelljen a migránsoktól!

Kép: Orbán Viktor huvatalos Facebook oldala

Ti, a „tüntetéseitekkel”, ezt a NAGYSZERŰ ÉRDEMET veszitek semmibe úgy, hogy közben magyarnak valljátok magatokat, és éppen úgy élvezitek az elért eredmények gyümölcseit, mint azok, akik dolgoztak és tettek az eredményekért.

Én azt gondolom, és tudom, hogy nem gondolkodom bután, hogy sokkal okosabb, mi több, sokkal veszélytelenebb lenne a ti szempontotokból, ha otthon maradnátok, meginnátok egy sört, vagy amit szerettek, és otthon, ahol senki nem látja, arról beszéltek, azt szidtok, akit akartok. .. Mert ha én bíró lennék, szerintem a ti szerencsétek, hogy nem vagyok az, a szervezők és az elkövetők, nagyon súlyos büntetéseket kapnának, az elkövetett cselekményekért.

Nem is szaporítom a szót! Nem vagyok nagy ember, de a szívem a helyén van, a munkát becsülöm, az értékeket értékelem, és tudom azt, amit ti nem tudtok: Ebben az országban annak a kormánynak van legitim helye, akit a magyar nép választ, és megválaszt. Ezt a kormányt, közel 8 millió magyar ember választotta, jó lenne végre ezt tudomásul venni!

Bognár Géza (Hirmagazin.eu online média)

Hasonló hírek

Nézze meg, ön nyerte-e a milliókat a Skandináv lottón!

Edit

Nógrádi György: Terrorista központok vannak a magyar határ közelében

Edit

Forgalomkorlátozás lesz az M0-s autóút és a 6-os főút csomópontjánál

info