Image default
Külföld

A színésznő nem forgathat, börtönbe kell mennie

A Hallmark Channel folytatja a When Calls the Heart című sorozatát, de Lori Loughlin nem térhet vissza.

Sokáig kérdéses volt, mi lesz a Hallmark Channel szériájával, a When Calls the Heart-tal: végül a médiacég leadta a megrendelést a hetedik évadra is. A sorozat egyik fontos szereplője azonban biztos nem lesz benne, persona non grata lett a csatorna számára a megvesztegetéses botrány miatt.

Nem meglepő a döntés, mert a When Calls the Heart a Hallmark egyik legerősebb sorozata. Idén februárban a hatodik évad első része 3,6 millió nézőt érdekelt az USA-ban, a csatornán a legnézettebb évadpremier lett.

Szenvedni fog a börtönben Lori Loughlin és Felicity Huffman

Bukott brókerekkel, kisstílű dílerekkel lehetnek együtt hetekig-hónapokig.

Mint korábban írtuk, Lori Loughlin és Felicity Huffman is azok között van, akik belekeveredtek az amerikai főiskolai-egyetemi botrányba, különféle összegekkel vesztegettek meg illetékeseket, hogy gyerekeik bejuthassanak felsőoktatási intézménybe. A jelen állás szerint nem ússzák meg pénzbüntetéssel, lehet, hogy letöltendő börtönbüntetést kapnak.

Debra Bogaards ügyvéd, a San Franciscó-i Bogaards Law iroda vezetője elmondta, hogy nem számíthatnak különleges bánásmódra, csak azért, mert hollywoodi színésznők. Komor, zord falak közt, rácsok mögött kell majd élniük, valószínűleg pár értelmiségi, bukott női rab társaságában, lehetnek köztük csalók, brókerek, de alacsonyabb szintű, egyszerű kábítószer-kerekedők is.

Felicity HuffmanFORRÁS: AFP/JOSEPH PREZIOSO

Természetesen le kell mondaniuk mindenféle luxusról, csak emlék marad a hollywoodi villa, a medence és a többi világi hiúság. „Közös hálószobában fognak aludni, ami mindig zsúfolt. Napi nyolc órát kell majd dolgozniuk, nagyon alacsony fizetésért. A divattervezők ruhái helyett egyenruhát kell majd viselniük, és az étkezés sem lesz a megszokott, nem találják majd meg a gluténmentes és vegán specialitásokat.”

origo

Hasonló hírek

Osztrák kémbotrány: őrizetbe került az osztrák főtiszt

Géza

A gyülekezési tilalom ellenére hatalmas sorok a véradó helyeken Párizsban

info

Évente egymillió életet menthet meg a Párizsi klímaegyezmény.. Oszd meg!

Géza