Hirmagazin.eu
Főoldal » A szexhez is “öltözzünk fel”
18+

A szexhez is “öltözzünk fel”

Amikor szexhez öltözködünk, nagyon egyszerűek a szabályok. Szorosan testhez simuló ruhát veszünk fel, hogy hangsúlyozzuk idomainkat, nemi szervünket, mellünket, fenekünket.

A szexhez is "öltözzünk fel"

Jó, ha ruhánkat vagy módfelett nehéz levenni rólunk (a cél az, hogy elérhetetlenségünkkel partnerünket még inkább felizgassuk), vagy pedig rendkívül könnyű.

A szexhez is "öltözzünk fel"Ügyeljen a részletekre, ha szexuális játékokra készül kezdettől fogva szexisnek kell kinéznie. Borítsa fel megszokott öltözködési rendjét: ha hétköznapokon visszafogott ruháit illetően, szeretkezéshez engedje el magát.

Ha máskor a konzervatív stílust részesíti előnyben, akkor a szexhez kihívó ruhadarabokat válasszon. Izgassa fel partnerét valamilyen erotikus újdonsággal. Állítson össze külön ruhatárat a szexuális játékokhoz.

Ha ön nő, és rendszerint diszkréten sminkeli magát, akkor próbálja ki a bíborvörös rúzst. A teltnek látszó, sötét ajkat általában érzékinek tartják. És önöknek, fiúk, azt mondhatom, sok nő szereti, ha a férfi kihúzza a szemét!

Rendezzen különleges divatbemutatót. A belépés feltétele: minden vendégnek kedvenc erotikus fantáziája vagy fétise szerint kell öltöznie.

• A szűk, rövid bőrruhának – bárminek, ami bőrből van- szadomazochista mellékértelme van.

• A műszőrme romlottságot sugall, főleg ha nincs alatta semmi.

• Az egyenruhák a hatalmat szimbolizálják, és nagyon szexisek lehelnek. Öltözzön rendőrnek, tűzoltónak, orvosnak, ápolónőnek vagy tanárnak. A kiszolgálószemélyzet- vagy iskolásjelmez alárendeltségre és ártatlanságra utal.

• Keresztbe öltözés. Ilyenkor ruhadarabjaival keltsen leheletnyi bizonytalanságot nemét illetően.

Vessen be szexis alsóneműt!

Az alsóneműnek igen nagy jelentősége van, hiszen az az utolsó ruhadarab, amely szeretkezés előtt lekerül önről. Ha selyemből van és szexis, igencsak serkentheti a nemi vágyat. Az ön izgalmi állapotát is fokozza, ha látja, partnere mennyire vágyik az ön testére.

A szexhez is "öltözzünk fel"Szexuális jelbeszéd. Megfelelő ruhákban és alsóneműben bármilyen szerepet meggyőzően alakíthat. Ha ön nő, és ártatlan szüzet akar játszani, akkor egyszerű, fehér, selyem alsóneműt válasszon. A nagy gyakorlatot és a magabiztosságot fekete bugyi, melltartó, harisnya és harisnyakötő közvetíti. Ha szemérmetlent bujaságot akar kifejezni, akkor tűzpiros kombidresszt viseljen.

Alsóneműjét használja szexuális jel beszéd ként, hogy tudassa partnerével, milyen jellegű szexet szeretne. A férfiak nem sok alsónemű típus között válogathatnak, de ez nem jelenti azt, hogy megelégedhetnek azzal, ami van.

Ön a kevés közül is a legkülönlegesebbet válassza. Például egy fekete, selyem bokszeralsó kezdetnek nem rossz. Ha nem tudja pontosan, a hölgy milyet szeretne, próbálja ki a következő gyakorlatot.

Erotikus alsóneműk

Partnerével állítson össze egy listát, milyen alsóneműket tart ön szexisnek, és melyek azok, amelyeket ki nem állhat.  Például: Szexis: szűk alsónadrág/bugyi, átlátszó melltartó, fekete harisnyakötő, fényes fehér alsónemű. Nem szexis: mintás bokszeralsó, minden, ami sárga, zokni, trikó.

Vetkőztetési tipp

Fogaikkal szabadítsák meg egymást ruháiktól. Csak a melltartó kikapcsolásánál használhatják a kezüket. A szexben talán a legfontosabb azt megtanulni, hogyan engedjük el magunkat. Ehhez azonban teljesen otthon kell éreznie magát saját testében, és kizárólag az adott és kapott erotikus élményekre kell összpontosítania.

Forrás: delina

 

Hasonló hírek

Amire minden férfi leginkább vágyik az ágyban! 18+

Mazsi

Koronavírus – Tom Hanks különleges dolgot kapott a karanténban (18+)

Géza

Hátborzongató videó: Cápa támadja meg a szörföst! + Videó 18+

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------