Hirmagazin.eu
Főoldal » A szeretkezés lehetséges helyzetei
18+

A szeretkezés lehetséges helyzetei

Sok cikkben bemutatták már részletesen a szeretkezés lehetséges helyzeteit. Itt most röviden leírjuk a heteroszexuális kapcsolatban leggyakrabban alkalmazott szeretkezési helyzeteket.

hirmagazin_2015-08-06_161719

  1. Misszionárius helyzet. A nő a hátán fekszik, lábai széttárva és térdben behajlítva. Ebben a helyzetben nem tud olyan erőteljes mozdulatokat végezni, mint a férfi. Rendkívül gyakran alkalmazott helyzet a kielégítő szeretkezés érdekében. A nő orgazmusához bizonyos begyakorlottságra van szükség.
  2. A nő a hátán fekszik egy ágy vagy egy asztal szélén úgy, hogy a feneke az ágy vagy az asztal peremén helyezkedik el, a férfi pedig vagy térdel, vagy áll a lábai között, és úgy hatol be péniszével a vaginába. Ez az előző helyzetnek egy változata.
  3. A férfi a hátán fekszik, a nő fölé térdelve és hajolva fogadja magába a férfi erekcióban levő péniszét.
  4. Mindketten ülő helyzetben vannak, a férfi pl. egy széken ül, a nő pedig az ölében – akár szemben, akár háttal a férfinak.
  5. Behatolás hátulról. A nő térdel és könyökére támaszkodik. A férfi pedig hátulról, ugyancsak térdelve hatol be a vaginába. Ez a variáció jó testi kapcsolatot tesz lehetővé. Ezt úgy is lehet csinálni, hogy a nő előrehajolva egy szék háttámlájára támaszkodik, lábait szétterpeszti, és a férfi hátulról, állva közelíti meg őt.

Ezek biztonságosak?

Normális körülmények között igen. Kivéve, ha a hátulról való megközelítésben a nő húgyhólyagja megsérül, ami hólyaggyulladást (cisztitiszt) okozhat. Azzal mindenesetre számolni kell, hogy a szeretkezés következtében nagy valószínűsége van a teherbe esésnek. Ha viszont bármelyik partnernek nemi úton átvihető fertőző betegsége van, akkor a szeretkezésnek ez a módja egyáltalán nem biztonságos.

Néhány sor az orogenitális szexről

Ez olyan szexuális tevékenység, amikor a száj kerül érintkezésbe a partner nemi szervével. Megint csak le kell szögeznünk, hogy hacsak a partnerek közötti kapcsolat nem tartós, és nem biztosak abban, hogy egyiküknek sincs mással kapcsolata, akkor a fertőzés biztos elkerülése érdekében ehhez is gumi óvszert kell használni. Az orogenitális szex nem nevezhető perverziónak, ellenkezőleg, ez egy nagyon kifinomodott formája a szeretkezésnek. A fertőzés szempontjából körülbelül ugyanaz a lehetőség, mintha szájon át csókolnák egymást, mert akár a szájon, akár a nemi szerveken van bármilyen sérülés, azon keresztül a fertőzés bekövetkezhet. Fontos, hogy a nemi szerveket mindig tisztán kell tartani, mégpedig tiszta vízzel, mert a dezodorok és egyéb illatosító szerek rossz ízűek és rontják a szexuális ingert, ezt pedig el kell kerülni. Tehát marad a szappan és a víz.

 

hirmagazin_2015-08-06_161332Szexuális segédeszközök

A nagyvárosok szexboltjaiban sokféle, szexuális izgalmat keltő tárgyat lehet kapni. Ezek közé tartoznak a legravaszabbul szabott alsóneműk, bugyik és harisnyatartók, a legkülönlegesebb formájú gumióvszerek, erotikus képek, folyóiratok és szexuális eszközök. Ezeknek többnyire az a szerepük, hogy a partnert helyettesítsék és szexuális eseményeket pótoljanak.

Vibrátor. A vibrátor egy műanyagból készült pénisz formájú tárgy, amelyet a nő a vaginájába bedug, és egy elemmel működő motor az egészet rezgésbe hozza. Ezt azok a nők alkalmazzák, akik teherbe eséstől vagy fertőzéstől félve nem akarnak férfival közösülni. Nem minden vibrátort kell a hüvelybe behelyezni, van olyan is, amelyik a klitoriszt ingerli.

forrás: delina

Hasonló hírek

Vérfagyasztó részletek a szekszárdi gyerekgyilkosságról: nem volt egyedül a tettes (18+)

Géza

Horror a szülőszobán: leszakította az orvos a csecsemő fejét. – videó – (18+)

Géza

A több házimunkát végző férfiak ritkábban szeretkeznek

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!