Főoldal » „A szerelem elmúlik” – Csalódásairól vallott Gregor Bernadett
Bulvár

„A szerelem elmúlik” – Csalódásairól vallott Gregor Bernadett

Gregor Bernadett nem haragtartó típus. A színésznő azt mondja, ha valakit egyszer megszeret, az egy életre szól.

A Blikk is megírta, hogy Gregor Bernadett negyedik házassága is válással végződött. A színésznő, bár élete során munkahelyi és szerelmi csalódások is érték, nem képes haragot tartani.

“Ha valakit megszeretek, megosztom vele az életemet, akkor az nem csak egy fázis, azt valóban egy életre teszem. A válás ezen nem változtat. A szerelem sajnos elmúlik, de a szeretet mindig megmarad” – nyilatkozta a BorsnakBernadett, hozzátéve, mindez akkor is igaz, ha egy volt igazgatójáról beszél, és akkor is, ha egy volt szerelméről van szó. “Szerintem olyan nincs, hogy valami megtörténik, átéljük, érezzük, és nyomtalanul eltűnik belőlünk.”

Az Újszínház művésznője azt mondja, nem véletlenül szeret meg valakit. Épp ezért egy munkahelyi konfliktus vagy egy válás sem elég ahhoz, hogy valakit megtagadjon vagy haragot tartson vele.

Gregor Bernadettet nemrég az új igazgató hívta vissza a Magyar Színházba, amit nyolc éve kellett elhagynia, és ahol most vendégművészként Vajda Katalin: Legyetek jók, ha tudtok című zenés játékában játssza a szép mór nőt.

“Tizennégy évet töltöttem el aktívan ebben a színházban. Nagyon sokat dolgoztam. Amikor elküldtek, attól az embertől tudtam, meg, hgy mennem kell, aki a Színművészeti Főiskolán évfolyamtársam volt, és – úgy tudtam – nagyon is jóban voltunk. Akkor sem az bántott, hgy megszűnt a munkahelyem, hanem a módja” – vallotta be a színésznő, állítván, ennek ellenére nincs benne harag, mert szerencsére könnyen felül tud kerekedni bizonyos dolgokon. Persze ezek az emlékek beleégnek az emberbe, de mikor a darab rendezője, Nagy Viktor felhívta, a színházhoz fűződő rossz emlékei felülíródtak.

Forrás: Blikk.hu

Gregor Bernadett / Fotó. RAS-archívum

 

Hasonló hírek

A muszlim Barbie babának már több mint tizenkétezer követője van

info

Szakított 22 évvel fiatalabb szerelmével Janza Kata: Itt vannak a részletek

Mazsi

Nem jött zavarba, pedig élő adásban lecsúszott a ruhája – VIDEÓ

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------