Hirmagazin.eu
Főoldal » A Szent-Koronára tett esküjükre emlékezteti kilépő képviseőiket a Jobbik
Belföldi hírek

A Szent-Koronára tett esküjükre emlékezteti kilépő képviseőiket a Jobbik

Felszólítja mandátumuk visszaadására a Jobbik azokat a képviselőket, akik kiléptek a pártból. Emlékeztetnek, országgyűlési vagy helyi önkormányzati képviselői posztjuk átvételekor a Szent Koronára tettek esküt.

A Jobbik országos elnöksége visszahívja mandátumából azon képviselőket, akik kiléptek a pártból, és akár a 2014-es önkormányzati, akár a 2018-as országgyűlési választáson a Jobbik Magyarországért Mozgalom listáin szereztek képviselői mandátumot – írja közleményében a jobboldali ellenzéki erő. Emlékeztetik az érintetteket a Szent Koronára tett esküjükre, az abban vállaltakra: amennyiben a visszahívás megtörténik, adják vissza mandátumaikat az őket jelölő Jobbiknak. Felhívják a listán mandátumot szerzők figyelmét arra is, hogy képviselői helyeiket a jobbikos választóknak és a Jobbiknak köszönhetik.

Egy tisztességes ember minden körülmények között, az utolsó betűig hű marad letett esküjéhez. Egy becsületes, tiszta szándékok által vezérelt ember számára a napnál is világosabb, hogy nincs olyan érv, amely egy ilyen fogadalmat felülírhat

– áll a Jobbik közleményében.

A felhívásban hozzáteszik, óvnák egykori bajtársaikat a becstelenségtől, arra kérik őket, kíméljék meg további politikai pályafutásukat az esküszegés bűnétől, és tegyék meg azt, amit ebben a helyzetben nem elsősorban a Jobbik országos elnöksége, hanem Szent István királyunk koronája előtt letett esküjük miatt a jobbikos választók várnak el tőlük – zárul a párt közleménye.

Forrás: alfahir.hu

Hasonló hírek

Nyugodtan indult a nap a Keletinél

Edit

Együtt a nagyágyúk: Lázár, Fazekas és Czerván egy bizottságban

Géza

Operatív törzs: több mint 51 ezer szabálysértés a kijárási korlátozás megszegése miatt – videó

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------