Image default
Külföld

A strandon erőszakolta meg a 68 éves olasz nyugdíjast egy szomáliai

Előtte a kis­vá­ros ut­cá­ján vég­zett nyil­vá­nos ön­ki­elé­gí­tést, mire töb­ben is hív­ták a rend­őrö­ket. A néni éppen csak na­pozni ment a ten­ger­parti strandra és nem is sej­tette, hogy mi vár rá.

Nem számít bűncselekménynek a nyilvános önkielégítés, ha azt nem kiskorúak előtt végzik – erről az olasz legfelsőbb bíróság még 2016-ban, a korábbi kormány alatt döntött. Hogy ezt tudta-e a huszonéves, szomáliai Saleban Nuur Shaieb, nem sejtjük, mindenesetre az ország adriai oldalán lévő Ortonában ezzel botránkoztatta meg a járókelőket, akik közül többen hívták a rendőrséget.

Így aztán Salebannak menekülnie kellett és átvágott a város és a tengerpart közötti vasúti síneken. Ott vette észre a 68 éves nyugdíjas asszonyt, aki szerencsétlenségére rosszkor volt rossz helyen, pedig csak egy kicsit napozni ült le a nyilvános tengerparti strandon.

A szomáliai férfi rávetette magát és – bár az asszony megpróbált védekezni – megerőszakolta őt. A környéken lévők felfigyeltek a sikoltozásra és a rendőrök rövidesen elkapták a tettest.

Kiderült, hogy egy évvel korábban egy migránsokkal teli csónakkal ért partot Szicíliában.  Az idős nénit különböző sérülésekkel kórházba vitték. “Azt hittem, hogy meg akar ölni” – mondta könnyes szemmel a rendőröknek.

Forrás: Ripost/ LaRepubblica

Hasonló hírek

Öngyilkos merénylő robbantott Pakisztánban, több mint 120 halott

Géza

Nem kegyelmeztek az oroszok, így likvidálták a terroristákat! – VIDEÓ

Mazsi

Ezrek tüntettek a török városokban az ankarai merénylet miatt

Edit