Főoldal » A strandon erőszakolta meg a 68 éves olasz nyugdíjast egy szomáliai
Külföld

A strandon erőszakolta meg a 68 éves olasz nyugdíjast egy szomáliai

Előtte a kis­vá­ros ut­cá­ján vég­zett nyil­vá­nos ön­ki­elé­gí­tést, mire töb­ben is hív­ták a rend­őrö­ket. A néni éppen csak na­pozni ment a ten­ger­parti strandra és nem is sej­tette, hogy mi vár rá.

Nem számít bűncselekménynek a nyilvános önkielégítés, ha azt nem kiskorúak előtt végzik – erről az olasz legfelsőbb bíróság még 2016-ban, a korábbi kormány alatt döntött. Hogy ezt tudta-e a huszonéves, szomáliai Saleban Nuur Shaieb, nem sejtjük, mindenesetre az ország adriai oldalán lévő Ortonában ezzel botránkoztatta meg a járókelőket, akik közül többen hívták a rendőrséget.

Így aztán Salebannak menekülnie kellett és átvágott a város és a tengerpart közötti vasúti síneken. Ott vette észre a 68 éves nyugdíjas asszonyt, aki szerencsétlenségére rosszkor volt rossz helyen, pedig csak egy kicsit napozni ült le a nyilvános tengerparti strandon.

A szomáliai férfi rávetette magát és – bár az asszony megpróbált védekezni – megerőszakolta őt. A környéken lévők felfigyeltek a sikoltozásra és a rendőrök rövidesen elkapták a tettest.

Kiderült, hogy egy évvel korábban egy migránsokkal teli csónakkal ért partot Szicíliában.  Az idős nénit különböző sérülésekkel kórházba vitték. “Azt hittem, hogy meg akar ölni” – mondta könnyes szemmel a rendőröknek.

Forrás: Ripost/ LaRepubblica

Hasonló hírek

Elképesztő! Étterem egy szemétégető kéményén

Géza

„Attól félek, hullazsákban hoznak haza” – Megtörten nyilatkozott a kislányával külföldre menekülő magyar anya, akit brutálisan megvert a párja – Megrázó részletek

Géza

Könnygázzal fújta le a rendőr a kerekesszékes francia tüntetőt – VIDEÓ!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------