Hirmagazin.eu
Főoldal » A Soros-birodalom örököse Magyarországot támadja! Oszd meg!
Külföld

A Soros-birodalom örököse Magyarországot támadja! Oszd meg!

A New York Times-ban megjelent véleménycikk szerint, melynek szerzője Soros Alex, Soros György fia és örököse, Magyarországon antiszemita kampány zajlik apja ellen, ennek is köszönhetően kapott apja levélbombát.

A Trump elnököt is ostorozó véleménycikk megmutatja, hogy Alex szép lassan átveszi apja szerepét és terjeszti a Nyílt Társadalom eszméjét.
A dolog pikantériája, hogy a Soros-cikk abban a New York Times-ban jelent meg, melyben néhány napja még az amerikai elnök meggyilkolásáról olvashattunk. Soros tehát abban a lapban ír gyűlöletkeltésről és antiszemitizmusról, melyben egy nappal korábban még Trump elnök meggyilkolásáról írtak novellát. Mindezt persze a Nyílt Társadalom és a szabadság jegyében.

„Apám a náci rezsim árnyékában nőtt fel Magyarországon. Nagyapám hamis iratokkal segített, hogy a budapesti zsidók túlélhessék a támadásokat. A háború után, ahogy a kommunisták hatalomra kerültek, apám Londonba, ahol a londoni közgazdasági iskolában tanult, mielőtt belekezdett volna igen sikeres pénzügyi karrierjébe” – írja az ifjú Soros.

Ezzel szemben az igazság az, amit Soros György is elismert: nemhogy nem harcolt a nácik ellen, hanem tevékenyen segítette őket. A londoni éveket pedig a font bedöntésével akarta „meghálálni”, de Alex erről hallgat.

Trumpot és Orbánt egyaránt gyűlöletkeltőnek nevezte,
és kitért arra is, hogy hazánkban a Soros-ellenes kampány nem más, mint antiszemitizmus.
Alex láthatóan nem elég felkészült a magyar politikai helyzettel kapcsolatban, ugyanis egy országot és annak kormányát állítja be antiszemitának, melynek köztudottan jó kapcsolata van Izraellel (említhetjük Benjamin Netanjahu izraeli kormányfő budapesti látogatását), vagy ahol a migránsok nem vernek meg valakit mert „úgy néz ki, mint egy zsidó” (Franciaország).

Soros Alex megnyilvánulása nem is azért fontos igazán, mert amit leír, az hazugság, sokkal inkább azért, mert lépésenként átveszi apja helyét és a Soros-hálózat vezetését.

Emlékezhetünk arra is, mikor Soros György Brüsszelbe látogatott, ott volt vele fia, vagy hogy Alex már számos Twitter-bejegyzésben, illetve különféle cikkekben osztja meg apjával megegyező véleményét a világgal.

Figyelő

Hasonló hírek

Egymásra mutogattak az uniós országok a vasárnapi csúcstalálkozón (Videó)

info

Több Thomas Cook leányvállalat folytathatja működését

Géza

Donald Trump szerint Észak-Koreával szemben csak egy megoldás létezik

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------