Image default
Külföld

A sírból mászott elő a barátja által félholtra vert menyasszony

Össze­verte, majd élve el­te­mette meny­asszo­nyát egy őr­jöngő test­építő, mi­u­tán ked­vese nem volt haj­landó újra össze­jönni vele a sza­kí­tást kö­ve­tően. Sta­cey Gwil­liam biz­tos volt benne, hogy meg fog halni, ám végül em­ber­fe­letti erő­vel si­ke­rült ki­mász­nia a sír­gö­dör­ből, ahová be­kat­tant exe ásta.

A sírból mászott elő a barátja által félholtra vert menyasszony

Korhadt faágakkal és mohával borított, hideg sírgödörben ébredt fel a 34 éves Stacey Gwilliam, miután vőlegénye összeverte, majd élve eltemette őt – írja a walesonline.co.uk nevű portál.

A 39 éves bivalyerős testépítő, Keith Hughes egy sétára invitálta menyasszonyát, miután a férfi korábbi állatias viselkedése miatt Stacey kiadta az útját. Hughes mindent megtett, hogy visszacsábítsa kedvesét, ám amikor látta, hogy a szép szó nem használ, hátulról ütni kezdte a nő fejét, aki a földre rogyott.

Ha az enyém nem lehetsz, hát másé se legyél!

– üvöltötte az eszét vesztett izompacsirta, aki Stacey állítása szerint részeg volt a veszekedésük során.

“Végül a hátamon feküdtem a földön, míg ő testével rám nehezedett és fojtogatni kezdett. Volt egy pillanat, amikor azt hittem, elenged, ekkor futni kezdtem, ám egyből utolért, és arccal a földhöz vágott. Ekkor elvesztettem az eszméletemet”

idézte fel Stacey a szörnyű perceket, majd később már egy sötét sírban tért magához.

“Amikor kinyitottam a szemem, láttam, hogy mindent korhadt ágak és levelek borítanak körülöttem.  Azt hittem, meg fogok halni, hiszen levegőt is alig kaptam és fogalmam sem volt róla, hogy hol vagyok. Végül kaparni kezdtem a körmömmel és sikerült kiásnom magam.”

A lánynak végül minden erejét megfeszítve sikerült kijutnia a sírból, majd elvonszolta magát egy közeli golfklub bejáratáig, ahol összeesett.

A lány, akit először két hétre mesterséges kómába tettek, olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy most is csak bottal tud járni, és rendszeresen kivizsgálásokra kell járnia.

Hughes-ra pedig minden bizonnyal súlyos börtönbüntetés vár, ügyében pénteken dönt a swansea-i bíróság. A férfit egyébként egyszer már lecsukták kilenc hónapra barátnője brutális bántalmazásáért, Stacey azonban annyira vonzódott hozzá, hogy mégis megbocsátott neki. Hiba volt.

A fotó illusztráció

Forrás: Ripost

 

Hasonló hírek

Észak-Korea „hónapokon belül képes lehet” atomtöltettel elérni Amerikát

Géza

Mit tettek a nagyágyúk Brüsszelben?

Edit

Svéd főügyész: a főváros külvárosa háborús övezet lett a migránsok miatt

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------