Hirmagazin.eu
Főoldal » A sírból mászott elő a barátja által félholtra vert menyasszony
Külföld

A sírból mászott elő a barátja által félholtra vert menyasszony

Össze­verte, majd élve el­te­mette meny­asszo­nyát egy őr­jöngő test­építő, mi­u­tán ked­vese nem volt haj­landó újra össze­jönni vele a sza­kí­tást kö­ve­tően. Sta­cey Gwil­liam biz­tos volt benne, hogy meg fog halni, ám végül em­ber­fe­letti erő­vel si­ke­rült ki­mász­nia a sír­gö­dör­ből, ahová be­kat­tant exe ásta.

A sírból mászott elő a barátja által félholtra vert menyasszony

Korhadt faágakkal és mohával borított, hideg sírgödörben ébredt fel a 34 éves Stacey Gwilliam, miután vőlegénye összeverte, majd élve eltemette őt – írja a walesonline.co.uk nevű portál.

A 39 éves bivalyerős testépítő, Keith Hughes egy sétára invitálta menyasszonyát, miután a férfi korábbi állatias viselkedése miatt Stacey kiadta az útját. Hughes mindent megtett, hogy visszacsábítsa kedvesét, ám amikor látta, hogy a szép szó nem használ, hátulról ütni kezdte a nő fejét, aki a földre rogyott.

Ha az enyém nem lehetsz, hát másé se legyél!

– üvöltötte az eszét vesztett izompacsirta, aki Stacey állítása szerint részeg volt a veszekedésük során.

“Végül a hátamon feküdtem a földön, míg ő testével rám nehezedett és fojtogatni kezdett. Volt egy pillanat, amikor azt hittem, elenged, ekkor futni kezdtem, ám egyből utolért, és arccal a földhöz vágott. Ekkor elvesztettem az eszméletemet”

idézte fel Stacey a szörnyű perceket, majd később már egy sötét sírban tért magához.

“Amikor kinyitottam a szemem, láttam, hogy mindent korhadt ágak és levelek borítanak körülöttem.  Azt hittem, meg fogok halni, hiszen levegőt is alig kaptam és fogalmam sem volt róla, hogy hol vagyok. Végül kaparni kezdtem a körmömmel és sikerült kiásnom magam.”

A lánynak végül minden erejét megfeszítve sikerült kijutnia a sírból, majd elvonszolta magát egy közeli golfklub bejáratáig, ahol összeesett.

A lány, akit először két hétre mesterséges kómába tettek, olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy most is csak bottal tud járni, és rendszeresen kivizsgálásokra kell járnia.

Hughes-ra pedig minden bizonnyal súlyos börtönbüntetés vár, ügyében pénteken dönt a swansea-i bíróság. A férfit egyébként egyszer már lecsukták kilenc hónapra barátnője brutális bántalmazásáért, Stacey azonban annyira vonzódott hozzá, hogy mégis megbocsátott neki. Hiba volt.

A fotó illusztráció

Forrás: Ripost

 

Hasonló hírek

Járóka Lívia ismét az Európai Parlament alelnöke lett

Géza

Ezt mondta a rendőrnek a férfi, aki 300-zal döngetett az autópályán

Mazsi

Sokkoló! Egy missouri könyvkiadó 10-12 éves gyerekeknek készített kifestőt az ISIS rémtetteiről

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!